سالاد و ترشی

طرز تهیه سالاد سنگاپوری، سالادی سبک و رژیمی

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :

 

سالادی سبک و رژیمی , طرز تهیه سالاد سنگاپوری

این سالاد بیشتر در شرق و جنوب شرقی آسیا دیده می شه.البته هر کشوری ادویه های خاص خودش رو داره که ممکنه در کشور ما پیدا نشه بخاطر همین موقع ترجمه دستورها ادویه ها و چاشنی های ایرانی خودمون رو جایگزین کرده و می شه یه سالاد خوشمزه دیگه که ایندفعه این سالاد دیگه هیج جای دنیا پیدا نمی شه .پس لازمه خدمتتون بگم که این سالاد سنگاپوری ورژن ایرانی هست.

مواد لازم :








 نودل برنج یک سوم بسته 227 گرمی
 هویج رنده شده  1 پیمانه
 جوانه ماش  1 پیمانه
جعفری  3 ق س
 روغن زیتون  2 ق س
سرکه بالزامیک 4 ق س
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :
برای آماده کردن نودل برنج جهت سالاد ، ابتدا نودل ها رو بطول تقریبی 5 سانتیمتر با قیچی برش بدهید .

سالادی سبک و رژیمی , طرز تهیه سالاد سنگاپوری

 

سالادی سبک و رژیمی , طرز تهیه سالاد سنگاپوری

بعد بمدت 15-10 دقیقه داخل آبجوش ریخته و سپس آبکش کنید .

 

سالادی سبک و رژیمی , طرز تهیه سالاد سنگاپوری

 

سالادی سبک و رژیمی , طرز تهیه سالاد سنگاپوری

هویج رو رنده کرده و به نودل اضافه کنید .
نکته :  بهتره هویج ها بصورت رشته های باریک و بلند دربیاد .

 

سالادی سبک و رژیمی , طرز تهیه سالاد سنگاپوری

و بعد روغن زیتون …

 

سالادی سبک و رژیمی , طرز تهیه سالاد سنگاپوری

سرکه بالزامیک ( در صورتیکه سرکه بالزامیک ندارید آبلیمو جایگزین کنید ) …

 

سالادی سبک و رژیمی , طرز تهیه سالاد سنگاپوری

و سپس جعفری خرد شده …

 

سالادی سبک و رژیمی , طرز تهیه سالاد سنگاپوری

و درنهایت جوانه ماش رو اضافه کرده و مخلوط کنید …

 

سالادی سبک و رژیمی , طرز تهیه سالاد سنگاپوری

سالاد سنگاپوری ما آماده هست . بخاطر رشته ای بودن این سالاد بچه ها طرفدار آن هستند.

 

سالادی سبک و رژیمی , طرز تهیه سالاد سنگاپوری

منبع : baharsite.com

 

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا