سالاد و ترشی

سالاد: رولت سبزیجات با کالباس و پنیر

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :

معمولا سالاد ها از ترکیب یک سری مواد خرد شده به همراه سس تهیه می شوند. اما سالاد هایی هم هستند که نان یکی از مواد تشکیل دهنده آنهاست. به این شکل که مواد را لای نان می پیچند.

وب سایت توتیا: معمولا سالاد ها از ترکیب یک سری مواد خرد شده به همراه سس تهیه می شوند. اما سالاد هایی هم هستند که نان یکی از مواد تشکیل دهنده آنهاست. به این شکل که مواد را لای نان می پیچند.

مواد لازم:

  • نان ترتیلا یا نان لواش 4 عدد
  • پنیر رنده شده 100 گرم
  • کالباس 200 گرم
  • کنسرو ذرت 1/2 پیمانه
  • فلفل دلمه ای رنگی خرد شده 1/2 پیمانه
  • سیر 2 حبه
  • ریحان خرد شده 1/2 لیوان
  • شوید خرد شده 1/4 لیوان
  • سس مایونز 2 قاشق غذاخوری

رولت سبزیجات با کالباس و پنیر



طرز تهیه:

1- کالباس را ریز خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس پنیر رنده شده ، سیر رنده شده ، سس مایونز ، شوید و ریحان ساطوری شده، ذرت و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند ( از هر نوع پنیری که دوست دارید میتوانید استفاده کنید ).

2- نان ترتیلا یا نان لواش را روی سطح کار قرار دهید ، مقداری از مواد سالاد را روی نان بریزید و آرام نان را رول کنید ( دقت کنید مواد سالاد بیش از حد شل نباشد ).

3- به همین صورت تمام نان ها را آماده کنید و هر رول را به صورت جداگانه داخل نایلون بسته بندی کنید و 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید ( میتوانید بگذارید 1 شب داخل یخچال بماند ).

4- پس از استراحت رول را از یخچال خارج کنید و با چاقو به صورت رولت برش بزنید و سرو کنید ( چاقویی که استفاده میکنید باید تیز باشد تا رولت در زمان برش زدن وا نرود ).


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/263776/سالاد-رولت-سبزیجات-با-کالباس-و-پنیر

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا