خواص مواد غذایی

فواید شگفت انگیز انگور

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از خواص مواد غذایی همراه باشید :

benefits-grapes

شاید شما هم بخوایین بدونین که انگور چه خواصی داره و خوردن اون چه فوایدی میتونه برامون داشته باشه .ما تو این بخش آسمونی این خواص رو به شما معرفی میکنیم

1.سوخته دانه‌های «انگور» برای آبریزش چشم مفید است.

2.«انگور»، خون را صاف می‌نماید.

3.بهترین خاصیت قابل توجّه «انگور فرنگی» آن است که میوه آن ضدّ اختناق کبد است و خوردن آن از جمع شدن خون در جگر جلوگیری می‌کند.

4.شربت «انگور فرنگی »عطش را تسکین می‌دهد.

5.«انگور» برای رفع اسهال خونی مفید می‌باشد.

6.در اثر خوردن «انگور» امراض شریانی معالجه می‌یابد.

7.«انگور» جهت درمان امراض وریدی مفید است.

8.«انگور» کمی کلرور سدیم دارد و به علت ضد سم و ضد اوره بودن، برای مبتلایان به اوره مفید است.

9.خاکستر شاخه‌های «انگور» اگر به صورت پماد مالیده شود، بواسیر را درمان می‌کند.

10. در اثر خوردن «انگور»، معده کاملاً تخلیه شده و ترشحات صفرا به حالت اعتدال در می‌آید.

benefits-grapes(1)

11.شیره جوانه‌های تازه درخت «انگور» را با کمک الکل گرفته، به صورت عصاره در آورید و مجدداً تقطیر کنید تا سفت شود. این ماده مدر و ضد تشنّج است.

12.برای درمان چاقی صبحانه خود را به «انگور» اختصاص دهید.

13.برای برطرف کردن چین و چروک پوست، «انگور» را در روغن زیتون بجوشانید و صاف کنید. ماسک زیبایی خوبی برای برطرف کردن چین و چروک صورت است. این کار سبب نرمی و لطافت پوست نیز می‌گردد.

14.مالیدن «انگور» به صورت و پوست، رنگ آن را روشن می‌کند و به لطافت و نرمی آن می‌افزاید.

15.مالیدن سوزانده‌ی پوست میوه‌ی «انگور» جهت نرمی پوست مفید است.

16.برای درمان شدّت خون‌ریزی قاعدگی از مخلوط شکر و «انگور» پخته بدون هسته، شیاف نرمی تهیه کنید.

17.«انگور» از خون‌ریزی معدی جلوگیری می‌کند.

18.رب پوست سبز گردو که با عسل یا شیره «انگور» ترتیب دهید، جهت درمان دیفتری نافع است.

19.مالیدن سوزانده پوست میوه «انگور» جهت نرمی پوست و کم کردن رطوبت چشم و بیشتر زخم‌ها مفید است.

20.«انگور» و میوه «انگور فرنگی» روماتیسم را معالجه می‌کند.

benefits-grapes(3)

21.روغن «انگور» بسیار محلل، گرم کننده بدن و نرم کننده پوست است.

22.هسته دانه‌های «انگور» دارای تانن بوده و قابض است و ادرار را کم می‌کند.

23.آب میوه «انگور» چنانچه از دانه‌های سالم و تخمیر نشده گرفته شود دارای مقداری قند، تانن، تارتارات دوپتاس، فسفات دوپتاس، مالات دوپتاس، مواد صمغی، مواد سفیده‌ای، کلسیم و منیزیم می‌باشد که برای زیادی اوره سودمند است و همچنین باعث درمان کم‌خونی می‌شود.

24.«انگور» ترشی خون و مایعات بدن را کم می‌کند.

25.برای کاهش فشار شهوت، خوردن «انگور یاقوتی» با نان خوب است.

26.«انگور» از ابتلا به سرطان جلوگیری می‌کند.

27.«انگور» از پیدا شدن سنگ در مثانه و کلیه جلوگیری می‌کند.

28.میوه «انگور فرنگی» برای سنگ کلیه مفید است.

29.«انگور» از سوء هاضمه جلوگیری می‌کند.

30.مالیدن تفاله «انگور» در حمام به بدن، باعث درمان درد سیاتیک می‌شود.

benefits-grapes(4)

31.«انگور»، غم و گرفتگی خاطر را برطرف می‌کند.

32.«انگور»، فشار خون را معالجه می‌کند.

33.برای درمان کبودی دور چشم، ضماد ترکیبی از سرکه و «انگور» با عسل بسیار مفید است.

34.خوردن «انگور» ادرار را زیاد می‌کند.

35.«انگور» به علت داشتن آهن، منگنز و منیزیم داروی کم‌خونی است.

36.برای درمان کهیر(مرض سودن، کئیر) چهارده مثقال خاکشیر و یک سیر شیره «انگور» را با هم مخلوط کنید و بخورید تا همه دانه‌ها از داخل بدن خارج و ظاهر گردد که بعداً فروکش می‌کند.

37.برای درمان لارنژیت(ورم حلقوم)، آب «انگور» را غرغره کنید.

38.اشخاص لاغر باید میوه «انگور» را همراه با نان و غذاهای دیگر میل نمایند.

39.«انگور» کلرور سدیم کمی دارد و ضد سم است.

40.برای درمان ناراحتی معده، «انگور فرنگی» ملین است.

benefits-grapes(5)

41.مالیدن تفاله «انگور» در حمام به بدن باعث تسکین درد نقرس می‌شود.

42.خاکستر شاخه‌های «انگور» اگر به صورت پماد مالیده شود، ورم بیضه را فرو می‌برد.

43.چنان‌چه با آب دم کرده برگ «انگور» چشم را بشویید، آن را ضد عفونی کرده ورم آن را فرو می‌نشاند.

44.میوه «انگور فرنگی» به علت لعابی که دانه‌های آن دارد برای رفع یبوست مفید است.

45.برای درمان ورم مقعد و یا ورم ناف و یا ورم احشاء، مقدار هشتصد گرم «انگور یاقوتی» را با همین مقدار شکر مخلوط کرده و کم کم در چند بار بخورید.

46.دم کرده برگ‌ها و سرشاخه‌های «انگور فرنگی سیاه » برای درمان ورم مفاصل مفید است.

47.برای درمان میگرن، دم کرده برگ‌ها و سرشاخه‌های «انگور فرنگی سیاه» مفید است.

48. عصاره «انگور فرنگی سیاه» برای عفونت‌های معده روده‌ای مفید است.

49. برای درمان روماتیسم، خوردن «انگور»ها نافع است.

benefits-grapes(2)

50. برای درمان لکنت زبان کودکان خوردن آب سیب و آب «انگور» نافع است.

51. برای درد دندان غرغره آب «انگور» مفید است.

52. اگر «فراسیون» را در آب «انگور» خیسانده و سه ماه نگاهداری نمایید و بعد صاف کنید، شرابی به دست می‌آید که در معالجه امراض سینه و پاک کردن اخلاط از آن نافع است.

 

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای خواص مواد غذایی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا