سالاد و ترشی

طرز تهیه سالاد فصل رژیمی

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :

 

سالاد فصل رژیمی,سالاد اسفناج رژیمی

مواد لازم :












 اسفناج  750 گرم
 قارچ  6 -7 عدد
سیب زرد یا گلابی 2 عدد
پنیر فتا یا پنیر سفید صبحانه  100 گرم
 انار  1 عدد
لیمو ترش 1 عدد
سرکه بالزامیک 3 ق غ
روغن زیتون 9 ق غ
نمک و فلفل به مقدار لازم
خامه 3 ق غ
نعنا خشک 2 ق م

طرز تهیه :
1 – سعی کنید از اسفناج جوان یا برگ های ریز اسفناج استفاده کنید . در صورتی که برگ اسفناج شما ریز است به صورت درسته و اگر برگ ها درشت است چند برش بزنید و در ظرفی بریزید .

2 – قارچ ها را اسلایس کرده و سیب ها را نیز به همراه پوست یا بدون پوست اسلایس کرده و روی آن ها آب لیمو بریزید تا رنگ آنها تغییر نکرده و کمی هم مزه دار شوند .

3 – اسفناج ها را همراه انار دون شده و قارچ و سیب ها مخلوط کرده و تکه های مکعبی پنیر فتا را روی سالاد بریزید .

4 – سرکه بالزامیک را به همراه روغن زیتون ، نمک و فلفل ، نعنا خشک و خامه کامل مخلوط کنید تا یک دست شود . سس را کنار سالاد یا روی آن ریخته و سرو نمایید .

نکات :
1 – می توانید به جای سیب یا گلابی از نارنگی نیز استفاده کنید که طعمی دیگر به سالاد شما می دهد.
2 – می توانید از چند گوجه گیلاسی (چری) نیز در ترکیب استفاده کنید .

3 – اگر دوست داشته باشید مغز گردو یا دانه کاج هم در این سالاد بسیار خوشمزه می شود .
4 – به جای اسفناج از سبزی به نام راکت یا حتی برگ تربچه هم میتوانید استفاده کنید .

منبع : peymooneh.com

 

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا