سالاد و ترشی

طرز تهیه ترشی زالزالک

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :

 

تهیه ترشی زالزالک , نحوه درست کردن ترشی زالزالک

زالزالک را بشویید و در ظرف بریزید سرکه و کمی نمک و اگر دوست دارید کمی طعم شیرین داشته باشد شکر ( برای گرفتن تیزی سرکه ) روی آن بریزید و 4 روز در آشپزخانه داخل کابینت بگذارید و بعد داخل یخچال نگهداری کنید .

 

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا