زناشویی 18+

ازدواج موفق یعنی زن کور و شوهر لال!

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از زناشویی همراه باشید :

ازدواج موفق

ازدواج موفق هم سختی هایی دارد

 

به گفته ی یک مقاله نویس فرانسوی یک ازدواج موفق ازدواجی است که میان یک زن کور و مردی لال شکل بگیرد. حال می خواهیم بدانیم که خصوصیات این زوج نابینا و ناشنوا چیست که زندگی متاهلی را تغییر می دهد.

ازدواج موفق و رازهای واقعی پشت پرده آن
بعد از پایان دوران مجردی و نامزدی وارد یک زندگی کاملا متفاوت با آنچه قبلا داشتید خواهید شد. زندگی که پراست از پستی و بلندی های گاهی طاقت فرسا که در یک مکث از خودتا می پرسید آیا من توانایی روبروی و تحمل آنها را دارم یا چه رازهایی من را در این مسیر هدایت می کند ؟مقاله نویس فرانسوی، مایکل مونتنی با رویکردی بدبینانه نوشت، ” یک ازدواج موفق میان زنی کور و مردی لال شکل می گیرد.”با وجود نگاه خصمانه او، اگر رهنمودهایی را که از نظر علمی ثابت شده اند و در زیر آمده اند رعایت کنید، ازدواج تان از شانس دوام بالایی برخوردار است.افزون بر این برای اطلاع شما نرخ طلاق در ایالات متحده به شدت رو به کاهش است و دیگر حدود 50% نیست- اگر برای ازدواج تا 23 سالگی دست نگه دارید، این نرخ کاهش می یابد و به 30% نزدیک می شود.

تحمل این واقعیت ها راز ازدواج موفق است

1. چاهی که در آن هستید چقدر ژرف است؟
این یک آمار علمی است: حدود 80% از زوج هایی که جدا می شوند، از بدهی مالی به عنوان یک دلیل عمده اختلافشان سخن می گویند. پیش از این که شما با نامزدتان رسما ازدواج کنید، درباره ی بدهی وام های دانشجویی تان و سایر بدهی ها، صادقانه به گفت وگو بنشینید.

 آیا پس از ازدواج بازهم توانایی تسویه آن وام ها را دارید؟ اگر چنین نیست، آیا می توانید مقدار آن را کاهش دهید یا با استمهال آن را به تاخیر بیندازید؟ به خاطر داشته باشید کوتاهی در بازپرداخت وام های دانشجویی و سایر وام ها، رتبه ی اعتباری شما را نزد بانک ها به شدت و به طرز قابل توجهی پایین می آورد و اثری مخرب بر توانایی شما برای گرفتن وام مسکن یا خودرو دارد.

2. شما چند فرزند خواهید داشت؟
مطالعات علوم اجتماعی نشان می دهند که زنان امریکایی در ازدواجشان فرزندان کم تری به دنیا می آوردند. دلایل گوناگونی پشت این قضیه است، ولی مسئله ی اصلی این است به استثنای موقعی که برنامه ای برای پذیرش فرزند خوانده دارید، هر دوی شما باید خیلی زود درباره ی این مسئولیت اقتصادی بزرگ به توافق برسید. نابخردانه است که این قضیه را به شانس واگذار کنید.

 امروز تولد یک کودک در بیمارستان حدود 10.000 دلار هزینه برمی دارد. هزینه ی پوشک، خوراک، واکسن و موردهایی از این دست را هم بیفزایید، در واقع مبالغ صورتحساب های تان افزایش شدیدی خواهند یافت.

3. آیا شریک زندگی شما بی پروا رانندگی می کند؟
دانش آمار می تواند کسل کننده باشد، ولی همین دانش به ما می گوید: سالانه بیش از 37 هزار نفر در ایالات متحده جان خود را در تصادف های رانندگی از دست می دهند. انتقاد پذیری زوج ها نسبت به سوابق رانندگی شان حتی از صحبت درباره ی روابط پیش از ازدواجشان هم کم تر است.

 شما باید با نامزد خود به گفت وگو بنشینید و او را مجاب کنید بی احتیاطی های گذشته شما در رانندگی به چه میزان روی پرداخت حق بیمه ی خودروی شما تأثیر می گذارد. از این که بگردید تا نرخ های مرکب پایین تری بیابید ترسی به خود راه ندهید– اینترنت برای همین چیزها ساخته شده است.

4. همزمانی الگوهای خواب، موجب رضایت می شود.
در مطالعه ای که در 2010 انجام شد و در مجله ی اختلال روان تنی (Psychosomatic) به چاپ رسید، حاکی است پژوهشگران دانشگاه پیتزبرگ 29 زوج را برای یک هفته بررسی کردند. این پژوهش نشان داد زوج هایی که در زمان یکسانی به خواب می روند و از خواب بر می خیزند، رضایت بیش تری را از ازدواج شان گزارش می کنند.

زوج هایی که برنامه ی زمان بندی خوابشان یکسان است، تنش کم تری با هم دارند، در فعالیت های مشترک بیش تری وارد می شوند، بیش تر به رابطه ی جنسی می پردازند، و گفت وگوهایشان نسبت به زوج هایی که زمان بندی خوابشان متفاوت است، از عمق بیش تری برخوردار است.

5. زندگی مشترکتان را درکجا آغاز خواهید کرد؟
یک نظرسنجی از 252 زوج که به تازگی ازدواج کرده بودند، نشان داد اکثریت قاطع آنها پس از ازدواج، با زندگی در کنار پدر و مادر یا خویشاوندان سببی شان، به شدت مخالف هستند.

پس هر چند این کار یک روش عالی است تا با پرداختی اندک برای خانه ی خودتان، پولتان را پس انداز کنید یا این که پس اندازی برای آپارتمان مورد پسندتان داشته باشید، ولی امروز گزینه ی چندان محبوبی میان زوج ها به شمار نمی آید.

 با این وجود مطمئن شوید که پیش از ازدواج تکلیف این موضوع را میان خود و همسر آینده تان روشن کرده اید. و اگر نامزد شما تاکنون در کنار خانواده اش زندگی کرده است، این برای شما چه ویژگی هایی از او را آشکار می سازد؟ آیا او فقط می کوشد پولش را پس انداز کند…یا مسائل عمیق تری هست که باید روشن شوند؟

6. آیا می توانی به چیزی بخندی؟
پژوهش های نوین نشان می دهند افرادی که از حس شوخ طبعی بالایی برخوردارند در مقایسه با افرادی که این حس را در زندگی، عشق و ازدواج، نادیده می گیرند، نشانه های کم تری از بیماری های جسمانی را بروز می دهند. دکتر لِسلی پَرُت می نویسد، “مقدار روزانه ای از خنده همانند یک قرص ویتامین برای ازدواج شما است”.

این عادت سالمی است که همه ی زوج ها پس از ازدواج باید از آن بهره مند باشند.” چقدر برای شما و نامزدتان آسان است که با هم بخندید؟ اگر رابطه ی شما با هم جدی و سنگین است…سعی کنید گُلی که اندکی آب تراوش می کند را در یقه ی لباستان قرار دهید و ببینید چه رخ می دهد!

7. هر چقدر بیش تر عشق بورزید، کم تر نگرانید.
اگر شما و شریک زندگی تان، می دانید که آدم های افسرده و خیالاتی هستند، مشارکت فعال در آمیزش جنسی، حس نشاط، و تندرستی شما را افزایش می دهد. پژوهشی که در مجله ی “روانشناسی اجتماعی و دانش شخصیت” منتشر شده است، ادعا می کند افراد مبتلا به اختلالات عصبی که به تازگی ازدواج کرده اند و رابطه جنسی زیادی دارند به همان اندازه ای پس از ازدواجشان خوشحال هستند که افرادی با اختلالات عصبی کم تر. نتیجه این که از لحاظ علمی شده ثابت شده است که عشق بازی همسران به کاهش استرس می انجامد _مردها همیشه این موضوع را می دانستند!

8. حواستان باشد چه می گویید!
پیش از ازدواجتان، ممکن است از این که دوستانتان همواره با “ما” و “برای ما” به خودشان اشاره می کردند، دلخور شده باشید، ولی زمانی که ازدواج کردید آنچه رخ می دهد این است که به کار بردن واژه های زوج- محور همچون “ما”، “برای ما” و “به ما”در زمان بروز مشاجره، واقعا می تواند به افزایش محبت، کاهش خشم و پایین آوردن سطح استرس روانی هنگام اختلافات بینجامد؛ و این حقیقت مبتنی بر مطالعه ای است که در مجله ی “روانشناسی و سالخوردگی” به چاپ رسیده است. همچنین به کار بردن واژه هایی همچون “من”، “به من” و “تو” در هنگام بحث با نارضایتی از ازدواج مرتبط است. پس حواستان به این ضمیرها باشد!

منبع: مجله سلامت

 

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای زناشویی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
خیریه سلام | موسسه حامیان سلامت کودکان
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا