خواص مواد غذاییعلمی ، سلامت و پزشکی

خواص گردو

gerdoo

گردو: گرم وخشک.

1-  خونساز و تصفيه کننده خون است.

2- مسکن دل پيچه است.

3- اگر از گردو و عسل مربا درست کنيد،براي اشخاص لاغر و همچنين تقويت و تحريک نيروي جنسي مفيد است.

4-  از تشکيل سنگ کليه و سنگ کيسه صفرا جلوگيري مي کند.

5- مانع ترش کردن مي شود.

6- اگر پوست تازه گردو را به دندان و لثه بماليد،لثه و دندان را تقويت مي کند.

7- اگر گوش چرک کند،مي توانيد آب برگ گردو را بگيريد،آن را کمي گرم کنيد و در گوش بچکانيد.

8- براي کاهش قند خون مقدار 20گرم برگ درخت گردو را در يک ليتر آب جوش بريزيد و به مدت 5دقيقه گرم کنيد و از اين دم کرده روزي سه تا چهار فنجان ميل منيد.

9- اگر شيره قسمت سبز ميوه گردو را چند بار روي زگيل بماليد،آن را از بين مي برد.

10- اگر زن حامله روزي يک عدد گردو بخورد،پس از زايمان پوست شکمش زيبايي خود را حفظ خواهد کرد.

11- چون داراي مس است،بنابراين به جذب آهن در بدن کمک مي کند.

زياده روي در مصرف آن باعث ورم لوزه و زخم در دهان مي شود،مخصوصا براي گرم مزاجان خوب نيست و معمولا بهتر است اين گونه افراد بعد از خوردن گردو دهان خود را بشويند و يا انار ترش،کمي سنجد يا سرکه بخورند.(مغز گردو را در ظروف در بسته و در فريزر نگهداري کنيد).

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا