خواص گردو
گردو: گرم وخشک.
1- خونساز و تصفيه کننده خون است.
2- مسکن دل پيچه است.
3- اگر از گردو و عسل مربا درست کنيد،براي اشخاص لاغر و همچنين تقويت و تحريک نيروي جنسي مفيد است.
4- از تشکيل سنگ کليه و سنگ کيسه صفرا جلوگيري مي کند.
5- مانع ترش کردن مي شود.
6- اگر پوست تازه گردو را به دندان و لثه بماليد،لثه و دندان را تقويت مي کند.
7- اگر گوش چرک کند،مي توانيد آب برگ گردو را بگيريد،آن را کمي گرم کنيد و در گوش بچکانيد.
8- براي کاهش قند خون مقدار 20گرم برگ درخت گردو را در يک ليتر آب جوش بريزيد و به مدت 5دقيقه گرم کنيد و از اين دم کرده روزي سه تا چهار فنجان ميل منيد.
9- اگر شيره قسمت سبز ميوه گردو را چند بار روي زگيل بماليد،آن را از بين مي برد.
10- اگر زن حامله روزي يک عدد گردو بخورد،پس از زايمان پوست شکمش زيبايي خود را حفظ خواهد کرد.
11- چون داراي مس است،بنابراين به جذب آهن در بدن کمک مي کند.
زياده روي در مصرف آن باعث ورم لوزه و زخم در دهان مي شود،مخصوصا براي گرم مزاجان خوب نيست و معمولا بهتر است اين گونه افراد بعد از خوردن گردو دهان خود را بشويند و يا انار ترش،کمي سنجد يا سرکه بخورند.(مغز گردو را در ظروف در بسته و در فريزر نگهداري کنيد).