بیماری و راه درمان

کبد چرب در کمین شکم گنده ها

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از بیماری و راه درمان همراه باشید :

عوارض کبد چرب, عامل بروز کبد چرب

چربی های دور شکم باعث بروز بیماری کبد چرب می شود

 

چربی های دور شکم در مقایسه با چاقی بدن بیشترین تاثیر را در بروز بیماری «کبد چرب غیرالکلی» و عوارض ناشی از آن دارد، یعنی اینکه حتی اگر چاق نباشید اما شکم بزرگی داشته باشید، باید بیشتر حواستان به سلامتی کبدتان باشد.

 

نتایج یک پژوهش نشان می دهد که تجمع چربی در ناحیه ی شکم می تواند عامل بروز کبد چرب غیر الکلی باشد.
چربی هایی که کبد را احاطه می کنند باعث بروز التهابی می شوند که به سلول های کبدی آسیب زده و رفته رفته باعث فیبروز بافت کبدی شده و در نهایت به سیروز کبدی منجر می شود.
به عقیده محققان، افراد لاغری که دچار چربی اضافی در ناحیه ی شکم هستند بیشتر از افراد چاق در معرض عوارض ناشی از بیماری کبدچرب غیرالکلی قرار دارند

 

اگر چه چربی های شکم و به اصطلاح شکم بزرگ در بین 80 درصد بیماران دچار چاقی مفرط دیده می شود، اما با این حال در افرادی که از چاقی مفرط رنج نمی برند نیز چربی شکمی وجود دارد.
با وجود اینکه بیماری کبد چرب غیرالکلی را به چاقی ارتباط می دهند، اما محققان خاطرنشان می کنند که درصدی از افراد غیر چاق نیز در معرض این بیماری قرار دارند.

 

به عقیده ی این محققان، افراد لاغری که دچار چربی اضافی در ناحیه ی شکم هستند بیشتر از افراد چاق در معرض عوارض ناشی از بیماری کبد چرب غیرالکلی قرار دارند که این مسئله باید جدی گرفته شود.

اندازه ی دور کمر: خانم ها 90 سانتی متر، آقایان 1 متر
محققان ایتالیایی 323 بیمار مبتلا به  کبد چرب را تحت نظر گرفته و به این نتیجه رسیدند اندازه ی دور کمر بیش از 90 سانتی متر در خانم ها و بیش از یک متر در آقایان با ابتلا به مشکلاتی مانند سندرم متابولیک (کبد چرب، چربی خون بالا، چاقی شکمی و دیابت)، آتریوپاتی (رسوب کلسترول در شریان کاروتید) و فیبروز در ارتباط است.

به گفته ی این محققان به نظر می رسد شاخص توده ی بدنی و اندازه ی دور کمر جزو بهترین شاخص های نشان دهنده ی خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی باشند.

این محققان اعلام کردند در حال انجام پژوهش ها و بررسی های تکمیلی هستند تا مشخص شود اندازه ی دور کمر افراد (نه وزن آنها) چگونه خطر بروز عوارض ناشی از این بیماری را افزایش می دهد.

توصیه می کنیم…
توصیه می کنیم به کوچک کردن شکم صرفا به دیده ی زیبایی اندام نگاه نکنید. همانطور که می بینید داشتن شکم بزرگ می تواند شما را در معرض مشکلات جدی تری قرار دهد. بنابراین توصیه می شود برنامه غذایی خود را اصلاح کنید و از ورزش روزانه و منظم غافل نباشید.
منبع:tebyan.net


منبع:
http://www.beytoote.com/health/malady-remedy/liver-lurking1-paunchy.html

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای بیماری و راه درمان

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
خیریه سلام | موسسه حامیان سلامت کودکان
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا