دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

چیزکیک با طعم زنجبیل خوب میشه؟!

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

کیک پنیر خامه ای, طعم خوشمزه و گسی دارد. می توانید از پنیر خامه ای ماسکارپون یا ریکوتا استفاده نمایید. بیسکویت زنجبیلی طعم متفاوتی به این کیک می دهد.

وب‌سایت آوای سلامتی: کیک پنیر خامه ای یا همان چیزکیک, طعم خوشمزه و گسی دارد. می توانید از پنیر خامه ای ماسکارپون یا ریکوتا استفاده نمایید.

مواد لازم:

  • کره آب شده جهت چرب نمودن قالب : 2 قاشق غذاخوری
  •  کره : 50 گرم
  •  بیسکویت زنجبیلی , خرد شده : 150 گرم
  •  مربای ساقه زنجبیل , خرد شده : 25 گرم
  •  پنیر پارمزان : 500 گرم
  •  پوست ریز رنده شده و آب لیمو ترش : 2 عدد
  • شکر دانه ریز : 100 گرم
  •  تخم مرغ بزرگ , زرده وسفیده از هم جدا شده : 2 عدد
  •  شربت میوه جهت سرو ( به توصیه سرآشپز مراجعه شود ) : مقداری

کیک پنیر خامه ای

طرز تهیه:

1. قالبی 25 سانتی متری که کف و دیواره های آن از هم جدا می شوند را چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید .

2. کره را در قابلمه ای آب نموده و به بیسکویت ها و زنجبیل خرد شده اضافه نمایید . ته قالب را با مخلوط بیسکویت بپوشانید تا به ضخامت 5 میلی لیتر از کف قالب بالا بیاید.

3. پنیر , پوست و آب لیمو , شکر و زرده های تخم مرغ را با هم بزنید تا یکدست شوند.

4. سفیده تخم مرغ ها را بزنید تا فرم گرفته و سفت شوند , آن ها را به مخلوط پنیر و لیمو بیافزایید .

5. مخلوط را در قالب آماده شده ریخته و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 35 تا 45 دقیقه بپزید تا کیک خودش را بگیرد . در صورتی که کیک در حین پخت ترک خورده و وسط آن گود شود , امری کاملا طبیعی است .

6. بگذارید کیک پنیر داخل قالب سرد شود . کیک را به همراه یک قاشق پر از شربت میوه سرو نمایید .

توصیه سرآَشپز:

شربت میوه را می توان با پخت 400 گرم میوه از جمله شاه توت به همراه 2 قاشق غذاخوری آب , به مدت 5 دقیقه تهیه نمود . این مخلوط را از داخل صافی گذارنده و به آن یک قاشق غذاخوری پودر قند اضافه نمایید . اجازه دهید قبل از سرو به خوبی سرد شود .


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/342810/چیزکیک-با-طعم-زنجبیل-خوب-میشه

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا