آشپزی

دال حبوبات – آبگوشت گیاهخواران

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

آبگوشت گیاهخواران,دال حبوبات

 

دال حبوبات که بین گیاهخوارن به آبگوشت گیاهی معروف می باشد،غذای کاملی است که از نظر تعداد اسیدهای آمینه در وضعیت مناسبی قرار دارد.

 

مواد لازم :

 

نخود ازشب قبل خیس شده

یک پیمانه

لوبیاسفید ازشب قبل خیس شده

یک پیمانه

لوبیا چیتی ازشب قبل خیس شده

2/1پیمانه

سویا

2/1 پیمانه

روغن

2/1 پیمانه

سیب زمینی

نیم کیلو

گوجه فرنگی

نیم کیلو

لیموعمانی

6 تا 8 عدد

زردچوبه

8 قاشق چایخوری

نمک

8 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز

2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

 

نخود لوبیا سفید و لوبیا چیتی را که حداقل 3ساعت خیس کرده ایم همراه با آب کافی (12پیمانه) در قابلمه مناسبی می ریزیم و با حرارت زیاد به جوش می آوریم. پس ازجوش آمدن آب  در قابلمه را می گذاریم وحرارت را ملایم می کنیم تا حبوبات حدود 2ساعت به آرامی بپزد. سپس سویا را 10 دقیقه خیس می کنیم و از صافی می ریزیم تا آب آن گرفته شود. روغن را در ماهیتابه داغ می کنیم وسویا را 2دقیقه با حرارت متوسط تفت می دهیم. آنگاه سویا سیب زمینی پوست کنده درسته گوجه فرنگی چهارقاچ لیمو عمانی زرد چوبه و نمک را به نخود و لوبیا ی پخته شده اضافه می کنیم و می گذاریم با همان حرارت ملایم حدود 2 ساعت بپزد و کاملا جا بیفتد. می توانید آب دال را جداگانه در یک کاسه بریزید وسپس محتویات قابلمه را بکوبید وله کنید. این دال را با سبزی خوردن میل کنید.

 

منبع : groohashpazi


منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/rejimi-ghaza/dahl-beans-vegetarian-broth.html

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
خیریه سلام | موسسه حامیان سلامت کودکان
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا