خودرو

فراتر از تسلا!

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از گالری عکس خودرو همراه باشید :

تسلا این روزها نام مشهوری در دنیای خودروهای الکتریکی است اما نیمی از خودروهای الکتریکی که بدون ایجاد هر نوع آلایندگی در جاده‌های سراسر دنیا در حال رفت و آمد هستند تولید شرکتی هستند که خیلی‌ها فکرش را هم نمی‌کنند.

فراتر از تسلا!

به گزارش پدال، گروه رنو-نیسان در بیانیه‌ای اعلام کرد “این شرکت که بزرگترین تولیدکننده انواع خودروهای الکتریکی در دنیاست، از دسامبر ۲۰۱۰ و با آغاز فروش نیسان لیف تاکنون ۳۵۰ هزار دستگاه خودروی الکتریکی فروخته است. هم اکنون بیش از نیمی از خودروهای الکتریکی فروخته شده در دنیا متعلق به گروه خودروسازی رنو-نیسان است.

چیزی که شاید بیشتر متعجبتان کند: در حالی که همه در مورد این بحث می‌کنند که آیا تسلا خواهد توانست امسال به رکورد فروش ۹۰ هزار دستگاه خودروی الکتریکی برسد یا نه، گروه خودروساز رنو نیسان در سکوت خبری کامل طبق ادعای مقامات خود توانسته رکورد فروش ۱۰۰ هزار دستگاه خودروی الکتریکی در یک سال، بین آگوست ۲۰۱۵ تا آگوست ۲۰۱۶ را بشکند.

فراتر از تسلا!

این در حالی است که طرفداران ماسک و تسلا ماه قبل در مورد این صحبت می‌کردند که میزان فروش نیسان لیف رو به سقوط گذاشته است.

این گروه خودروسازی فرانسوی-ژاپنی رکورد جهانی فروش خودروهای الکتریکی را در حالی به خود اختصاص داده که مجموعه‌ای مختلف از انواع خودروهای الکتریکی را در بین مدل‌ها خود دارند و فقط نیسان لیف و رنو Zoe نیست که این روزها خوب می‌فروشند. نیسان خودروی تجاری سبک e-NV۲۰۰ را می‌فروشد، رنو ون کانگو Z.E، سدان SM۳ Z.E. و مدل توئیزی، یک خودرو دو سرنشین کوچک شهری را در بین محصولات خود دارد.

چیزی که به نظر می‌رسد نادیده گرفته می‌شود تلاش‌های تسلا برای حضوری فعال در دو بازار مهم و استراتژیک خودروهای الکتریکی دنیا، اروپا و چین است. در هر دو منطقه، قوانین سفت و سخت زیادی از نظر میزان آلایندگی خودروها تا سال ۲۰۲۰ اجرایی خواهد شد.

چین سرمایه گذاری زیادی روی خودروهای الکتریکی کرده است و جمعیت ۱.۳۵ میلیارد نفری خود را بیش از پیش برای خرید خودروهای الکتریکی تحت فشار قرار می‌دهد. اگر سوبسیدها و مشوق‌های دست‌ودلبازانه دولت نتواند آن‌ها را برای خرید خودروهای الکتریکی متقاعد کند، قطعاً قوانین سفت و سخت خواهد کرد.

فراتر از تسلا!

هر روز که می‌گذرد شهرهای چینی بسیاری پشت سر هم قصد دارند روش پکن را تقلید کنند و به نظر می‌رسد در آینده‌ای نزدیک مالکیت خودروهای بنزینی و دیزلی در بسیاری از شهرهای این کشور ممنوع خواهد شد. می‌گویید چین زیرساخت مناسب برای شارژ خودروهای الکتریکی ندارد؟ یک بار به پکن سفر کنید و خواهید دید که محل‌های شارژ خودروهای الکتریکی همه جای شهر، در کوچه و خیابان و حتی آپارتمان‌ها وجود دارد.

اروپا برای تبعیت از قوانین سفت و سخت آلایندگی و میزان تولید کربن دی اکسید سرمایه‌گذاری بالایی روی خودروهای دیزلی انجام داده است. بحث رسوایی آلایندگی موتورهای دیزلی فولکس واگن مشکلات زیادی برای این برنامه اروپایی‌ها ایجاد کرد و به طور ناگهانی، خودروسازهای اروپایی که در مورد خودروهای الکتریکی با شک و تردید حرف می‌زدند اکنون برای آن‌ها سر و دست می‌شکنند.

میزان فروش خودروهای الکتریکی در آمریکا رشدی منفی را تجربه کرده است و هنوز خیلی از چین و اروپا در این زمینه عقب است.

فروش خودروهای الکتریکی در آمریکا بین ماه‌های ژانویه تا جولای امسال ۷۸۱۷۹ دستگاه اعلام شد که در مقایسه با ۱۱۶۰۹۹ دستگاه مدت مشابه سال گذشته، کاهش شدیدی را نشان می‌دهد. یکی از دلایل اصلی این کاهش فروش خودروهای الکتریکی در آمریکا ارزان شدن قیمت بنزین ذکر شده است.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
خیریه سلام | موسسه حامیان سلامت کودکان
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button