آشپزی

خاگینه قیقاناخ؛ صبحانه ساده تبریزی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت مواد لازم: خاگینه قیقاناخ یک صبحانه ساده و خوشمزه ترکی مخصوص شهر تبریز محسوب می شود. حتما آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم:

    برای شربت زعفران:

  •     یک فنجان آب
  •     یک و نیم فنجان شکر
  •     1/16 قاشق چایخوری پودر زعفران
  •     گلاب 1 قاشق چایخوری

    برای خمیر :

  •     ¼ فنجان آرد همه منظوره
  •     نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
  •     ¼ فنجان شیر
  •     1 قاشق غذاخوری آب سرد
  •     ¼ قاشق چایخوری هل
  •     2 عدد تخم مرغ بزرگ
  •     1/16 قاشق چایخوری پودر زعفران
  •     4 قاشق غذاخوری روغن نباتی
  •     کره 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خاگینه قیقاناخ

طرز تهیه:

1-ابتدا شربت خاگینه را تهیه میکنیم ، آب و شکر را حل میکنیم و میجوشانیم تا کمی غلیظ شود سپس زعفران و گلاب را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و شعله حرارت را خاموش میکنیم کنار میگذاریم تا سرد شود.

2-¼ آرد و نشاسته ذرت را در یک کاسه مخلوط میکنیم و خوب بهم میزنیم و شیر را آرام آرام اضافه میکنیم و هم میزنیم سپس آب و هل را اضافه میکنیم.

3-دو عدد تخم مرغ را ابتدا در ظرفی جداگانه میشکنیم و به مخلوط آرد و شیر اضافه میکنیم و به آرامی بهم میزنیم تا فقط ترکیب شود زعفران نیز اضافه میکنیم و بهم میزنیم.

4-تابه را داغ میکنیم و روغن و کره را می ریزیم و مواد مخلوط شده را در تابه میریزیم و شعله حرارت را کم میکنیم و بعد از گذشت چند دقیقه با کفگیر مواد داخل تابه را به چند قسمت تقسیم میکنیم و خاگینه را زیرو رو میکنیم تا دو طرف آن طلایی تیره شود.

5-شربت را به آرامی روی خاگینه ها ریخته تا به خورد خاگینه برود.

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا