آشپزی

ناهار سوخاری: فریتر ذرت

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت ایران کوک: فریتر (Fritters) نام دسته‌ای از سوخاری هاست که معمولا از ترکیب یک مایه خمیری و مواد مختلف مثل گوشت، میوه یا سبزیجات تهیه می‌شود. فریتر نوعی کلوچه غذایی است و شاید بتوان آن را تقریبا معادل کوکو یا کتلت خودمان دانست.

مواد لازم:

  •     روغن برای سرخ کردن 3 فنجان
  •     آرد همه‌منظوره 1 فنجان پر
  •     بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  •     نمک 1/2 قاشق چایخوری
  •     شکر 1/4 قاشق چایخوری
  •     تخم مرغ 1 عدد
  •     شیر 1/2 فنجان
  •     روغن شورتنینگ 1 قاشق غذاخوری
  •     دانه ذرت (کنسرو یا تازه) 300 گرم

 

فریتر ذرت

طرز تهیه:

1. در کاسه بزرگی آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را ترکیب کنید.در ظرفی دیگر تخم مرغ را کمی هم بزنید و شیر و روغن شورتنینگ را به آن اضافه کنید. سپس داخل مخلوط آردی بریزید. دانه‌های ذرت را نیز به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب با همدیگر ترکیب شوند.

2. روغن را در ماهیتابه بریزید و حرارت دهید. هنگامیکه روغن خوب داغ شد با قاشق کمی از خمیر بردارید و در روغن بریزید. صبر کنید تا خوب سرخ شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز ترد و طلایی شود. به همین ترتیب تمام مواد را قاشق قاشق داخل روغن بریزید و سرخ کنید. فریترهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود. سپس با سس مورد علاقه‌تان نوش جان کنید.

نکته: روغن شورتنینگ یا روغن قنادی برای ترد شدن فریتر استفاده می‌شود، در صورتیکه امکان دسترسی به آن را ندارید می‌توانید آن را حذف کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/391454/ناهار-سوخاری-فریتر-ذرت

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا