دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

خستگی را با چای هندی از تن به در کنید

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

وب‌سایت ایران کوک: این چای پرادویه، شیرین و خوشمزه طعمی متفاوت دارد که با انواع چای که تاکنون خورده اید متفاوت است. بهتر است این چای هندی را در استکان های کوچک سرو کنید تا طعم آن کاملا احساس شود.

مواد لازم:

  •     چای کیسه‌ای 4 عدد
  •     چوب دارچین 2 عدد
  •     میخک 4 عدد
  •     پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
  •     شیر 2 و 1/2 فنجان
  •     جوز هندی رنده شده 1 عدد
  •     عسل یا شیره افرا ( اختیاری)

 

طرز تهیه چای هندی

طرز تهیه:

 

1. چای کیسه‌ای، دارچی، میخک ، زنجبیل و شیر را در ماهیتابه یا قابلمه ای کوچک بریزید. 2/3 از جوز هندی را رنده کنید و بهمراه 1/5 فنجان آب به قابلمه اضافه کنید. خوب هم بزنید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید.

2. به آرامی حرارت دهید تا به جوش بیاید؛ سپس حرارت را کم کنید و 12-15 دقیقه حرارت دهید تا عطر ادویه ها خارج شود و چای دم شود. 

3. قابلمه را از روی حرارت بردارید و داخل قوری یا مستقیما داخل استکان بریزید. بدلخواه می توانید با کمی عسل یا شیره افرا چای خود را شیرین کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/391711/خستگی-را-با-چای-هندی-از-تن-به-در-کنید

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا