آشپزیآموزش

جوجه کباب

joojekabab

مواد لازم برای 4 نفر :

سینه مرغ بی استخوان : 1 عدد کامل

پیاز : 1 عدد متوسط

تخم مرغ: 1 عدد کامل

زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری

آرد سوخاری : 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

سینه مرغ و پیاز را با هم چرخ کنید تا کاملاً یک دست شوند ، می توانید 2 یا 3 بار گوشت را چرخ کنید (می توانید به جای چرخ گوشت از انواع میکسر یا غذاساز استفاده کنید، ولی گوشت را جدا میکس کنید و پیاز را جدا میکس کنید چون مرغ و گوشت با هم میکس نمی شوند.)

بعد آرد سوخاری، تخم مرغ ، زعفران و نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید و چند دقیقه کاملاً ورز دهید. (کمی سماق هم به آن اضافه کنید هم عطر بهتری می توان و هم فشار خون را تنظیم می کند)

کمی روغن در تابه بریزید و صبر کنید تا کمی داغ شود، مقداری از مخلوط را به شکل مستطیل هایی به قطر حداکثر نیم سانتیمتر و طول حدود 20 سانتیمتر (تقریباً کباب لقمه ای) در آورید و در روغن هر دو طرف آنرا با حرارت ملایم سرخ کنید، می توان از قالب هایی با شکل های مختلف ستاره ای و گلی و غیره استفاده کنید ولی مواظب باشید قطر آن از نیم سانت بیشتر نشود.  

برای تزئین می توان از هویج پخته شده و خیار شور و جعفری در کنار ظرفی که کباب را کشیده اید استفاده کنید یا کباب ها را در ظرف مناسب چیده و همراه برنج یا نان سرو کنید.

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا