خرما میوه بیماران
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از خواص مواد غذایی همراه باشید :
خرما میوه بومی صحرای آفریقای شمالی و آسیا است. قرن هاست که مردم خاورمیانه خرما را در رژیم غذایی اصلی خود استفاده کرده اند. این میوه علاوه بر غنی بودن با فیبرهایطبیعی، حاوی مواد مغذی متعدد دیگر مانند روغن، کلسیم، آهن، پتاسیم، فسفر، منیزیم، مس، منگنز و گوگرد نیز است.
خواص:
* از آن جایی که خرما به آسانی هضم می شود، برای تامین انرژی فوری به کار برده می شود.
* پتاسیم موجود در این میوه برای مهارکردن اسهال موثر است.
* خرما برای درمان سرطان معده مفید است.
* مصرف خرما، درمان موثری برای ناراحتی های روده ای به حساب می آید.
* مصرف منظم خرما، به رشد باکتری مفید در روده ها کمک می کند.
*خاصیت رونده آن برای بیماران یبوستی مفید است.
* طبق بررسی ها، مصرف خرمای له شده که به مدت ۲۴ ساعت خیس خورده باشد برای قلب موثر است.
* این میوه ضمن تاثیر مقوی، ارزش دارویی نیز دارد.
* مصرف مرتب خرما ناراحتی های روده ای را رفع می کند، سوزش سردل را از بین می برد. مصرف خرما پس از وعده غذایی مشکل اسیدیته را کنترل می کند.
* خرما که میزان قند خون بدن را کنترل می کند، به بیماران دیابتی توصیه می شود.
* گنجاندن خرما به رژیم غذایی روزانه، مشکل کاهش وزن را از بین می برد.
* این میوه به طور طبیعی سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای خواص مواد غذایی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.