خواص شوید
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از خواص مواد غذایی همراه باشید :
برجستگیهایی به رنگ زرد و در کناره های آن لبه بال مانندی به رنگ زرد روشن دیده می شود.
خواص داروئی:
تخم شوید اثرات درمانی زیادی دارد منجمله بعنوان ضدتشنج ، ضد درد ، نفخ شکم ، ادرار آور و برای تقویت معده بکار می رود . برای کسانی که اشتهای زیادی به غذاندارند و لاغر هستند تخم شوید بهترین دارو است زیرااشتها را زیاد کرده , معده را تقویت می کند و انرژی به بدن می دهد . تخم شوید را می توان برای ناراحتی معده، بی خوابی و ضد گاز معده بکار برد .
خانمهای شیر ده که شیر آنها کم است باید حتما روزی چند بار دم کرده تخم شوید یا در تخم شوید بخورند و در غذای خود مصرف کنند بطور معجزه آسائی شیر آنها زیاد خواهد شد .
طب گیاهی ایران خواص زیادی را برای شوید قائل است مثلا در مورد درد شدید و ورم معده از دم کرده شویداستفاده می کردند که اثر تسکین فوری دارد .از شوید برای دل درد در حیوانات نیز استفاده می شود ودامداران قدیم بخوبی به این موضوع وا قف بودند . مثلا برای گوسفند و بز کافی است که مقدار 30 گرم تخم شوید به آنهاداد که نفخ و دل درد را ساکت کنند .
در مورد بیمارانی که مبتلا به استفراغ شدید هستند و هیچ غذایی حتی آب را نمی توانند در معده خود نگاهدارند بهترین درمان شوید است . این نوع بیماران باید دم کرده شوید را آهسته آهسته بنوشند .
در چین حتی شوید را برای کمردردهایی که بعلت انقباض عضلانی باشد بکار میبرند .
یک نسخه قدیمی چینی برای باد فتق نیز از تخم شویداستفاده می کنند . همچنین افرادی که دارای بیماری چربی خون می باشند از علف شوید و تخم آن برای درمان بیماری استفاده نمایند که نحوه استفاده تخم شوید به صورت جوشانده می باشد که روزانه باید به مقدار دو استکان مصرف نمایند و عرق شوید یک استکان بعد از نهار و شام.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای خواص مواد غذایی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.