آشپزی

لقمه های تخم مرغی؛ شام سریع و باکلاس

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

مجله آشپزی مثبت: نیاز به مواد کمی دارید تا بتوانید یک غذای جمع و جور و سبک درست کنید. ما این غذا را که خیلی سریع هم آماده می شود به شما آموزش می دهیم.

 

  • 2 /1  فلفل‌دلمه‌ای قرمز
  • 2 /1  فلفل‌دلمه‌ای سبز
  • 3 عدد تخم‌مرغ
  • 1 ق س آب
  • 2 عدد نان ترتیلا
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن مایع
 

لقمه های تخم مرغی

 

 

۱   ابتدا فلفل‌دلمه‌ای‌ها را بشویید، سپس آنها را نگینی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا تکه‌های فلفل را داخل تابه سرخ کنید تا نرم شوند. فلفل‌های سرخ‌شده را داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.

 

2 در یک کاسه دیگر تخم‌مرغ‌ها را با آب خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس مخلوط تخم‌مرغ را داخل تابه بریزید. مخلوط را داخل تابه هم نزنید. صبر کنید تا تخم‌مرغ بپزد، سپس آن را از داخل تابه درآورید، داخل یک بشقاب قرار دهید و سپس آن را از وسط نصف کنید.

 

3  تکه‌های تخم‌مرغ را روی نان‌های ترتیلا قرار دهید، سپس تکه‌های فلفل سرخ‌شده را روی آنها بچینید. حالا نان‌ها را به‌آرامی لوله کنید. رول‌ها را با خلال‌دندان سفت کنید. و به کمک یک چاقوی تیز به تکه‌های کوچک برش دهید.

 

4   برش‌ها را در یک ظرف مناسب بچینید و سپس آنها را سرو کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/432718/لقمه-های-تخم-مرغی-شام-سریع-و-باکلاس

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا