آشپزی

طرز تهیه ماهی شیر با گوجه گیلاسی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب سایت آشپزباشی: ماهی با گوجه و کاپاریس از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذا بسیار ساده و سالم است و به سرعت آماده می شود. می توانید آن را با انواع ماهی که بافتی مشابه ماهی شیر دارند، بپزید.

 

 

  •     ماهی شیر  ۲ تکه
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     روغن زیتون  به میزان لازم
  •     سیر  ۲ حبه
  •     گوجه گیلاسی  ۲۰ عدد
  •     کاپاریس  ۴۵ گرم
  •     لیمو ترش ۱ عدد
  •    جعفری  ۵ شاخه

 

 

ماهی با گوجه و کاپاریس

 طرز تهیه:

1- به تکه های ماهی نمک و فلفل سیاه بزنید و بر روی آن ها کمی روغن زیتون بمالید. سپس آن ها را برای ۵ دقیقه از هر طرف روی حرارت بالا، تا زمانی که مغز پخت شوند، بپزید. آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و در بشقاب قرار دهید.

2- مقداری روغن در ماهیتابه گرم کنید و سیر و گوجه ها را برای ۵ دقیقه در آن تفت دهید.

 3-کاپاریس و قاچ های لیمو را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه دیگر بپزید.

4-جعفری خرد شده را هم به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به آن ها اضافه کنید و بعد از تفتی کوتاه آن ها را از روی حرارت برداشته و روی ماهی ها بریزید و میل کنید.

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی با گوجه و کاپاریس:

1– از استیک ماهی شیر یا ماهی هایی با بافت مشابه استفاده کنید.

2– سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.

3– لیمو را هم پوست گرفته و آن را قاچ کنید.

4– برگ های جعفری را ریز خرد کنید. 


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/462533/طرز-تهیه-ماهی-شیر-با-گوجه-گیلاسی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا