خواص مواد غذایی

آشنایی با خواص کدو سبز

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از خواص مواد غذایی همراه باشید :

کدو سبز

 

 

کدو سبز دارای خواص درمانی فراوانی است که از بین این خواص می‌توان به درمان آسم و نیز رفع خونریزی روده ومعده اشاره کرد.

 

 

کدو سبز، از لحاظ علم گیاه‌شناسی‌، در بخش میوه‌ها جای دارد ولی از نظر آشپزی و خورد و خوراک در بخش سبزیجات قرار دارد.

 

 

 

ارزش غذایی 135 گرم کدو سبز خام عبارت است از:

 

کالری: 17

 

پروتئین: 1.4 گرم

 

کربوهیدرات: 3.6 گرم

 

چربی کل: 0.17 گرم

 

فیبر: 1.5 گرم

 

ویتامین ث: 11 میلی‌گرم

 

 

 

خواص کدو سبز:

• کدو سبز، در درمان آسم موثر است و بخاطر داشتن ویتامین C ، حاوی آنتی‌اکسیدان قویمی‌باشد و ضد التهاب است.

 

• در درمان برخی از بیماری‌های ناشی از کمبود ویتامین C مانند اسکوربوت موثر است.

 

• از ابتلا به بیماری ام‌.اس پیشگیری می‌کند.

 

• به خاطر داشتن آب فراوان (بیش از 98 درصد) می‌تواند برای افرادی که دارای رژیم غذایی هستند، ماده غذایی مناسبی باشد.

 

• کدو سبز دارای مقدار مفیدی فولات، پتاسیم و ویتامین A است که بدن به آن‌ها نیاز دارد.

 

• کدو سبز دارای ویتامین C و لوتئین است که هر دوی آن‌ها برای چشم مفید می‌باشند.

 

• از لحاظ طب قدیم، سرد و خنک کننده است و از لحاظ شیمیایی بدن را قلیایی می‌کند.

 

• تخم کدوی خام، کرم روده را دفع می‌کند و برای رفع یبوست و اختلالات گوارشی مفید است.

 

• پوست خشک شده آن برای درمان بواسیر و خونریزی معده و روده مفید است.

 

• کدو و تخم آن در پیشگیری از سرطان ریه بسیار موثر است.

 

• برای زخم روده و مثانه و سوزش ادرار، تخم کدو را مصرف کنید.

 

• سرفه را درمان می‌کند و روغن آن برای رفع دل‌پیچه مفید است.

 

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای خواص مواد غذایی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
خیریه سلام | موسسه حامیان سلامت کودکان
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا