آشپزی

پاستا را با این روش جدید درست کنید

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب سایت سوران: در این مطلب طرز تهیه طبخ پاستا به روش جدید را به شما آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.

 

مواد لازم:

  • اسپاگتی (یا لینگوئینی) 120 گرم
  • کره (بدون نمک) نصف فنجان
  • سیر (بدون پوست)  1 حبه
  • دانه فلفل قرمز (له شده) 1/4 قاشق چایخوری
  • گردو (نصف شده) نصف فنجان
  • تخم مرغ  2 عدد
  • پنیر پارمزان به مقدار لازم
  • نمک طبق ذائقه

 

طرز تهیه پاستا با کره قهوه ای و گردو

 

طرز تهیه:

 

1. یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک را به جوش بیاورید و پاستا را به آن اضافه کنید. طبق دستور روی بسته بپزید.

 

2. کره را در یک تابه ی بزرگ روی حرارت متوسط آب کنید.

 

طرز تهیه پاستا با کره قهوه ای و گردو

حبه ی سیر، دانه فلفل قرمز و گردو را اضافه کنید. 6 تا 8 دقیقه تقت دهید تا گردو بو داده شود.

 

طرز تهیه پاستا با کره قهوه ای و گردو

 

3. با یک کفگیر گردو ها را در یک کاسه بریزید و حبه ی سیر را دور بریزید.

 

4. تخم مرغ ها را در کره بشکنید و بپزید تا سفیده ببندد اما زرده ها هنوز شل باشند.

 

طرز تهیه پاستا با کره قهوه ای و گردو

 

تخم مرغ ها را بیرون بیاورید و در یک بشقاب قرار دهید.

 

5. پاستای پخته شده را به تابه اضافه کنید و در کره ی قهوه ای هم بزنید.

 

6. برای سرو کردن روی پاستا یک تخم مرغ، کمی گردو و پنیر پارمزان تازه رنده شده بریزید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/486589/پاستا-را-با-این-روش-جدید-درست-کنید

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا