آشپزی

طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

مجله سرآشپز – سمیه دیندار: اگر عادت دارید برای شام حتما سالاد یا غذاهای خیلی سبک میل کنید، این غذا را درست کنید که هم سبک است و هم کاملا سیر می شوید. طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی را به شما آموزش داده ایم.

مواد مورد نیاز:

 

  • مرغ بدون استخوان (خرد شده): 500 گرم
  • کلم بروکلی: 2 پیمانه
  • قارچ (اسلایس شده): 1 پیمانه
  • زنجبیل تازه (خرد شده): 2 ق چ
  • سیر (خردشده): 1 ق چ
  • آب مرغ: یک چهارم پیمانه
  • شکر: 1 ق چ
  • روغن کنجد: 2 ق چ
  • سس سویا: 1 ق چ
  • آرد ذرت: 1 ق چ
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن جامد: به میزان لازم

خوراک مرغ و بروکلی

 

 

روش پخت:

 

1.    یک قاشق چایخوری روغن جامد را داخل تابه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. سپس کلم بروکلی و قارچ را به آن افزوده و حدود 4 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

2.    زنجبیل و سیر را به مواد اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید. سپس سبزیجات را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.

3.    تابه را با دستمال آشپزخانه تمیز کرده و 1 قاشق سوپخوری روغن جامد را درون آن ریخته و بگذارید تا گرم شود.

4.    مرغ را همراه با مقداری نمک و فلفل درون تابه ریخته، به مدت 4 دقیقه تفت دهید تا مرغ طلایی رنگ شود و بپزد.

5.    مخلوط کلم بروکلی و قارچ را به مرغ افزوده، بعد از 2 دقیقه از روی حرارت بردارید.

6.    مخلوط مرغ را داخل ظرفی بریزید. بعد آب مرغ، شکر، روغن کنجد و سس سویا را با هم مخلوط کنید و روی آن بریزید…

7.    آرد ذرت را با 1 قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کنید.

8.    مخلوط مرغ را به مدت 30 ثانیه تفت داده و پس از جوش آمدن، مخلوط آرد ذرت را به آن افزوده و 1 دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید. سپس به همراه برنج سرو کرده و روی آن کمی کنجد بپاشید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/551266/طرز-تهیه-خوراک-مرغ-و-بروکلی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا