لیست غذاهای سرد مزاج و گرم مزاج
بدن هر کسی با دریافت یکسری غذاها واکنش مخصوصی را از خود نشان میدهد. مثلا شنیدهاید که میگویند فلان کس با خوردن یک خیار سردیاش میکند و دیگری با مصرف یک مویز گرمیاش میکند. این همان ارتباط میان نوع غذاها با ماهیت مزاج ماست که اگر رعایت نشود اثرات ناگوار گرمی و سردی در غالب علائم بیماری بروز میکند.ما در این بخش آسمونی لیستی از غذاهای سردمزاج و گرم مزاج را برای شما قرار داده ایم.
1- قورمه سبزی : گرم
2- قیمه : گرم
3- فسنجان : گرم
4- بادمجان : گرم
5- کدو : سرد
6- آلو اسفناج : سرد
7- کرفس : گرم
8- بامیه : سرد
9- ریواس : سرد
10- مرغ ترش : سرد
11- کته : معتدل روبه سرد
12- پلو : معندل روبه سرد
13- سبزی پلو : گرم
14- باقلا پلو : سرد
15- زرشک پلو : سرد
16- آلبالو پلو : سرد
17- لوبیا پلو : سرد
18- کلم پلو : سرد
19- رشته پلو : سرد
20- دم پختک : گرم
21- نخود اب :گرم
22- عدس پلو : سرد
23- مرصع پلو : گرم
24- شیرین پلو : گرم
25- ماش پلو : سرد
26- استانبولی :سرد
27- ته چین :معتدل
28- کوفته تبریزی : معتدل
29- کوفته ریزه : گرم
30- کوفته برنجی : سرد
31- تاس کباب : گرم
32- کوکو سبزی : گرم
33- کوکو سیب زمینی : سرد
34- کتلت : سرد
35- شامی :گرم
36- آش رشته : معتدل
37- آش ساده : سرد
38- آش دوغ : سرد
39- آش شعله قلم کار : گرم
40- اشکنه : گرم
41- کله جوش :معتدل به گرم
42- آبگوشت : گرم
43- سوپ جو :سرد
44- سوپ رشته فرنگی : سرد
45- شیر برنج : سرد
46- فرنی : معتدل
47- شله زرد : معتدل
48- آش شلغم : معتدال
49- سوپ شیر : سرد
50- نرگسی : معتدل
51- عدسی :سرد
52- آش اوماج :سرد
53- سمنو : گرم
54- کاچی : گرم
55- کباب کوبیده : گرم
56- کباب ترکی : سرد
57- ژامبون گوشت : سرد
58- رامبون مرغ : سرد
59- سوسیس کالباس : سرد
60- جوجه کباب : سرد
61- کباب برگ : گرم
62- بریانی : گرم
63- همبر گر : سرد
64- فلافل ذرت : سرد
65- فلافل نخود : گرم
66- چیپس : سرد
67- کشک بادنجان(کشک زیاد): سرد
68- حلیم گندم : گرم
69- حلیم بادنجان : سرد
70- میرزا قاسمی : سرد
71- الویه : سرد
72- ماکارونی : سرد
73- لازانیا : سرد
74- املت با گوجه : سرد
75- دلمه برگ مو : معتدل
76- دلمه،فلفل،گوجه : سرد
77- دلمه بادنجان : گرم
78- خوراک لوبیا سبز : سرد
79- خوراک لوبیا قرمز : سرد
80- املت با فلفل سبزو فارچ : سرد
81- بورانی : سرد
82- جغوربغور : معتدل
83- بافلا قاتق : سرد
84- حلوا : گرم
85- خرمالو : گرما
86- لبو : گرم
87- بستنی سنتی : معتدل روبه گرم
89- بستنی میوه ای : معتدل روبه سرد
90- فالوده : سرد
91- ماءالشعیر ساده : سرد
92- ماءشعیر میوه ای : سرد
93- نوشابه های گازدار : سرد
94- سالاد کاهو خیار گوجه : سرد
95- سوهان : گرم
96- ارده باشیره انگور : گرم
97- ارده با عسل : گرم
98- نیمروی پیاز تخم مرغ : گرم
99- فسنجان بادام : گرم
100- خورش به : گرم
101- قلیه ماهی : گرم
102- خوراک قارچ : سرد
103- رنگیینک : گرم
104- زیره پلو : معتدل
105- آب دوغ خیار : سرد
106- کله جوش:معتدل روبه گرم وخشک
107- خوراک کنگر : گرم وخشک
108- خوراک کدوحلوائی : گرم
109- ژله : سرد
110- نسکافه : سرد
111- پشمک : معتل روبه گرم
112- باقلوا : گرم
113- گز : گرم
114- قطاب : گرم
115- نان شیرمال : معتدل
– پورتال آسمونی Asemooni.com
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید.
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.