طبع و مزاج

لیست غذاهای سرد مزاج و گرم مزاج

list-of-hot-and-cold-dishes-bowel-movements

بدن هر کسی با دریافت یکسری غذاها واکنش مخصوصی را از خود نشان می‌دهد. مثلا شنیده‌اید که می‌گویند فلان کس با خوردن یک خیار سردی‌اش می‌کند و دیگری با مصرف یک مویز گرمی‌اش می‌کند. این همان ارتباط میان نوع غذاها با ماهیت مزاج ماست که اگر رعایت نشود اثرات ناگوار گرمی و سردی در غالب علائم بیماری بروز می‌کند.ما در این بخش آسمونی لیستی از غذاهای سردمزاج و گرم مزاج را برای شما قرار داده ایم.

 

1- قورمه سبزی : گرم

2- قیمه : گرم

3- فسنجان : گرم

4- بادمجان : گرم

5- کدو : سرد

6- آلو اسفناج : سرد

7- کرفس : گرم

8- بامیه : سرد

9- ریواس : سرد

10- مرغ ترش : سرد

11- کته : معتدل روبه سرد

12- پلو : معندل روبه سرد

13- سبزی پلو : گرم

14- باقلا پلو : سرد

15- زرشک پلو : سرد

16- آلبالو پلو : سرد

17- لوبیا پلو : سرد

18- کلم پلو : سرد

19- رشته پلو : سرد

20- دم پختک : گرم

21- نخود اب :گرم

22- عدس پلو : سرد

23- مرصع پلو : گرم

24- شیرین پلو : گرم

25- ماش پلو : سرد

26- استانبولی :سرد

27- ته چین :معتدل

28- کوفته تبریزی : معتدل

29- کوفته ریزه : گرم

30- کوفته برنجی : سرد

31- تاس کباب : گرم

32- کوکو سبزی : گرم

33- کوکو سیب زمینی : سرد

34- کتلت : سرد

35- شامی :گرم

36- آش رشته : معتدل

37- آش ساده : سرد

38- آش دوغ : سرد

39- آش شعله قلم کار : گرم

40- اشکنه : گرم

41- کله جوش :معتدل به گرم

42- آبگوشت : گرم

43- سوپ جو :سرد

44- سوپ رشته فرنگی : سرد

45- شیر برنج : سرد

46- فرنی : معتدل

47- شله زرد : معتدل

48- آش شلغم : معتدال

49- سوپ شیر : سرد

50- نرگسی : معتدل

51- عدسی :سرد

52- آش اوماج :سرد

53- سمنو : گرم

54- کاچی : گرم

55- کباب کوبیده : گرم

56- کباب ترکی : سرد

57- ژامبون گوشت : سرد

58- رامبون مرغ : سرد

59- سوسیس کالباس : سرد

60- جوجه کباب : سرد

61- کباب برگ : گرم

62- بریانی : گرم

63- همبر گر : سرد

64- فلافل ذرت : سرد

65- فلافل نخود : گرم

66- چیپس : سرد

67- کشک بادنجان(کشک زیاد): سرد

68- حلیم گندم : گرم

69- حلیم بادنجان : سرد

70- میرزا قاسمی : سرد

71- الویه : سرد

72- ماکارونی : سرد

73- لازانیا : سرد

74- املت با گوجه : سرد

75- دلمه برگ مو : معتدل

76- دلمه،فلفل،گوجه : سرد

77- دلمه بادنجان : گرم

78- خوراک لوبیا سبز : سرد

79- خوراک لوبیا قرمز : سرد

80- املت با فلفل سبزو فارچ : سرد

81- بورانی : سرد 

82- جغوربغور : معتدل

83- بافلا قاتق : سرد

84- حلوا : گرم

85- خرمالو : گرما

86- لبو : گرم

87- بستنی سنتی : معتدل روبه گرم

89- بستنی میوه ای : معتدل روبه سرد

90- فالوده : سرد

91- ماءالشعیر ساده : سرد

92- ماءشعیر میوه ای : سرد

93- نوشابه های گازدار : سرد

94- سالاد کاهو خیار گوجه : سرد

95- سوهان : گرم

96- ارده باشیره انگور : گرم

97- ارده با عسل : گرم

98- نیمروی پیاز تخم مرغ : گرم

99- فسنجان بادام : گرم

100- خورش به : گرم

101- قلیه ماهی : گرم

102- خوراک قارچ : سرد

103- رنگیینک : گرم

104- زیره پلو : معتدل

105- آب دوغ خیار : سرد

106- کله جوش:معتدل روبه گرم وخشک

107- خوراک کنگر : گرم وخشک

108- خوراک کدوحلوائی : گرم

109- ژله : سرد

110- نسکافه : سرد

111- پشمک : معتل روبه گرم

112- باقلوا : گرم

113- گز : گرم

114- قطاب : گرم

115- نان شیرمال : معتدل

– پورتال آسمونی Asemooni.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید.

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
خیریه سلام | موسسه حامیان سلامت کودکان
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

Back to top button