دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

4 نوع لیمونادِ خنک، برای تابستانِ گرم

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

وب سایت روزیاتو: در فصل گرم تابستان، میزان مصرف انواع نوشیدنی ها زیاد می شود. به همین خاطر شاید بد نباشد تا با روش تهیه چهار نوع لیموناد با طعم های گوناگون آشنا شوید که بتوانید تشنگی خود را با مزه های مختلف برطرف کنید. همراهمان باشید.

لیموناد توت فرنگی

مواد لازم:

  •     ۵ پیمانه آب
  •     ۱ پیمانه آب لیموترش
  •     ⅔ پیمانه شکر
  •     ۱ پیمانه پوره توت فرنگی
  •     ۷ برگ تازه ریحان، خرد شده

 

آموزش 4 روش مختلف تهیه لیموناد

طرز تهیه:

1-همه مواد را درون یک پارچ بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.

2- پس از حل شدن شکر، آن را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

3-سپس با میوه تازه و قالب های یخ سرو کنید.

 

لیموناد انبه – آناناس

مواد لازم:

  •     ۵ پیمانه آب
  •     ۱ پیمانه آب لیموترش
  •     ⅔ پیمانه شکر
  •     ۱ پیمانه نکتار انبه
  •     ½ پیمانه آب آناناس

 

آموزش 4 روش مختلف تهیه لیموناد

طرز تهیه:

1-همه مواد را درون یک پارچ بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.

2- پس از حل شدن شکر، آن را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

3-سپس با میوه تازه و قالب های یخ سرو کنید.

 

لیموناد ساده

مواد لازم:

  •     ۵ پیمانه آب
  •     ۱ پیمانه آب لیموترش
  •     ⅔ پیمانه شکر
  •     ۴ برگ تازه نعنا، خرد شده

 

آموزش 4 روش مختلف تهیه لیموناد

طرز تهیه:

1-همه مواد را درون یک پارچ بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.

2- پس از حل شدن شکر، آن را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

3-سپس با میوه تازه و قالب های یخ سرو کنید.

لیموناد تمشک – هلو

مواد لازم:

  •     ۵ پیمانه آب
  •     ۱ پیمانه آب لیموترش
  •     ⅔ پیمانه شکر
  •     ⅓ پیمانه تمشک له شده
  •     ⅓ پیمانه هلو له شده

 

آموزش 4 روش مختلف تهیه لیموناد

طرز تهیه:

1- همه مواد را درون یک پارچ بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.

2-پس از حل شدن شکر، آن را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

3- سپس با میوه تازه و قالب های یخ سرو کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/564772/4-نوع-لیمونادِ-خنک-برای-تابستانِ-گرم

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دکمه بازگشت به بالا