آشپزی

طرز تهیه طاجین گوشت و به مراکشی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

طرز تهیه طاجین گوشت و به,نحوه پخت طاجین گوشت و به به سبک مراکشی

طرز تهیه طاجین گوشت و به مراکشی

 

طاجین گوشت و به، خورش مخصوص مراکش و کشورهای شمال آفریقا است. طاجین ظرفی است که خورش را در آن درست می کنند. این خورش با گوشت قرمز و میوه به پخته می شود و از یک نوع ادویه مخصوص مراکشی (ادویه راس الحانوت) استفاده می شود. این ادویه را خیلی راحت می توانید در خانه درست کنید. مواد آن را از بیرون تهیه کنید و با هم مخلوط کنید.

 

مواد لازم برای ادویه راس الحانوت مراکشی :

 پودر زیره ۱ قاشق چایخوری 
پودر زنجبیل   ۱ قاشق چایخوری
 نمک  ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه  ۳/۴ قاشق چایخوری 
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
میخک خرد شده ۱/۴ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه ادویه راس الحانوت مراکشی :

تمام مواد را در کاسه ای بریزید و کامل با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا به طور کامل ترکیب شوند. سپس در ظرف مناسب بریزید و درب آن را محکم ببندید تا عطر و بوی آن از بین نرود. حالا شما ۳ قاشق ادویه راس الحانوت مراکشی دارید.

 

مواد لازم برای طاجین گوشت و به مراکشی :

 گوشت قرمز  ۶۰۰ گرم
 میوه به متوسط ۴ عدد 
 نخود  ۵۰۰ گرم
جعفری خرد شده   ۴ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی متوسط ۵ عدد
سیر ۳ حبه
ساقه کرفس خرد شده ۱ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
ادویه راس الحانوت ۲ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

 

طرز تهیه طاجین گوشت و به :

گوشت را به قطعات مربعی شکل برش داده و تمیز شسته و آبکش کنید. سپس یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و همراه با گوشت و مقداری روغن روی حرارت ملایم گاز به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. سپس گوشت را همراه با ۴ لیوان آب داخل زودپز به مدت ۱۸۰ دقیقه بپزید.

 

نخود را شسته و با مقداری آب به مدت ۱ ساعت بگذارید تا پخته شود. بعد از پخت کامل آب نخود را دور بریزید و نخود را در ظرفی جداگانه نگه دارید.

یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید، گوجه فرنگی و میوه به را تمیز شسته، پوست آنها را بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید و هر کدام را در ظرفی جداگانه نگه دارید.

 

یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت ملایم گاز داغ کنید و مقداری روغن در آن بریزید. وقتی روغن گرم شد میوه به را داخل روغن بریزید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه سرخ کنید تا کاراملی شود سپس پیاز خرد شده، کرفس خرد شده و سیر خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. با یک کفگیر سوراخدار مواد داخل ماهیتابه را بردارید و داخل یک قابلمه بزرگ بریزید.

 

گوشت پخته شده، گوجه فرنگی های خرد شده، جعفری خرد شده و نخود پخته شده را داخل قابلمه بریزید و ۳ لیوان از آب گوشت، پودر زیره، فلفل سیاه و فلفل قرمز، نمک و ادویه راس الحانوت را اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت ۱ ساعت به آرامی بپزد و خوب جا بیفتد.

 

طاجین گوشت و به را با برنج سفید سرو کنید. نوش جان!

 

منبع : banooyeshahr.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا