سالاد و ترشی

طرز تهیه سالاد نیکویس

مجله سرآشپز – سارا خسرویان:

مواد مورد نیاز

  • سینه مرغ (پخته و خردشده): 200 گرم
  • سیر (خردشده): 1 حبه
  • کاهو (درشت خردشده): 100 گرم
  • تخم مرغ (آب پز): 4 عدد
  • سیب زمینی کوچک (پخته و درشت خردشده): 6 عدد
  • لوبیا سبز (پخته شده): 200 گرم
  • گوجه گیلاسی: 100 گرم
  • زیتون بدون هسته: 150 گرم
  • ریحانه تازه (خردشده): 1 ق س
  • جعفری تازه (خردشده): 1 ق س
  • پیازچه تازه (خردشده): 1 ق س
  • سرکه بالزامیک: 3 ق س
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • خردل: 2 ق چ
  • روغن زیتون: 9 ق س

 

 

طرز تهیه سالاد نیکویس

روش تهیه


1.    یک بشقاب بزرگ انتخاب کرده و در یک قسمت آن کاهو بچینید. سپس به ترتیب تخم مرغ (از قبل پخته و هر کدام را به 4 قسمت عمودی تقسیم شده)، سیب زمینی، لوبیا سبز (از قبل سر و ته آن را جدا کرده و با مقداری آب پخته شده)، گوجه گیلاسی، زیتون و مرغ را به دلخواه روی کاهو بچینید.

2.    جعفری، ریحان و پیازچه را روی مواد بریزید. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

3.    برای تهیه سس: سیر، سرکه بالزامیک، نمک، فلفل، خردل و روغن زیتون را درون کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید.

4.    سس آماده شده را روی مواد بریزید و سرو کنید.

•    در صورت تمایل می توانید به این سالاد نخودفرنگی (پخته شده) بیفزایید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/622674/طرز-تهیه-سالاد-نیکویس

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا