دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

طرز تهیه شیرینی توت

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

درست کردن شیرینی توت, شیرینی توت

مواد لازم :

 بادام ۲ لیوان
پودر قند  ۲ لیوان
 گلاب ۸ الی ۱۰ قاشق
 شکر  به میزان لازم
 خلال پسته به میزان لازم
 تخم خرفه  به میزان لازم

طرز تهیه:
بادام را در آب به مدت دو ساعت خیس کنید و بعد پوست بادام ها را بگیریدو مولینکس کنید .سپس با پودر قند و گلاب مخلوط کنید و مایه را با دست مالش دهید و از آن گلوله هایی به اندازه فندق بر دارید و مانند تصویر شکل دهید و در شکر و تخم خرفه بغلتانید و یک خلال پسته در سر آن فرو کنید.

 

درست کردن شیرینی توت, شیرینی توت

 

منبع : ashpazierangin.net

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا