دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

طرز تهیه ترافل نارگیل رژیمی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

طرز تهیه ترافل نارگیل رژیمی

 

ترافل نارگیل نوعی شکلات خوشمزه و لذیذ است که به سادگی تهیه می شود و برای پذیرایی از مهمان‌ها انتخابی متفاوت و منحصر به فردی محسوب می شود.

 

میزان سرو: حدود ۲۵ عدد

 

مواد لازم ترافل نارگیل رژیمی :

پودر نارگیل  ۲۰۰ گرم 
 شکر رژیمی کامور
 ۳۰ گرم
 خامه ۱۰۰ میلی لیتر 
 کره  ۷۰ گرم
شکلات تابلت کامور
۱۰۰ گرم
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم

طرز تهیه ترافل نارگیل :

پودر نارگیل و شکر رژیمی را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

کره و خامه را در ظرفی جداگانه روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کره ذوب شود.

مخلوط پودر نارگیل و شکر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. خمیر به دست آمده را حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

سپس گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و روی کاغذ روغنی قرار دهید. روی آنها را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

شکلات تلخ و شکلات تابلت را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید.

با استفاده از خلال چوبی ترافل ها را در شکلات تابلت و یا شکلات تلخ ذوب شده فرو کنید و دوباره روی کاغذ روغنی قرار دهید.

اجازه دهید ترافل ها حدود ۲ ساعت در یخچال بمانند و سپس سرو کنید.

برگرفته از : چه نیوز

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا