خواص گوجه فرنگی
1- درجه قليايي بودن خون را بالا مي برد،به دفع مواد سمي خون کمک مي کند و به طور کلي تصفيه کننده خون است.
2- به دفع اسيد اوريک کمک مي کند.
3-کبد را تصفيه و تميز مي کند،مخصوصا هنگامي که با آب سبزيجات ديگر مانند جعفري،چغندر و هويج به کار رود.
4-ملين است.
5- براي تقويت کلي بدن به کار مي رود.
6- براي درمان ورم ملتحمه چشم مفيد است.
7-زنگ زدن گوش را از بين مي برد.
8- سنگ کليه را دفع مي کند.
9- از سرطان جلوگيري مي کند و در واقع ضد سرطان است.اين خاصيت به علت .جود ماده اي به نام لايکوپن مي باشد که يک آنتي اکسيدان قوي است.
10- آقايان با خوردن مرتب گوجه فرنگی مي توانند خود را در مقابل سرطان پروستات بيمه کنند.
11- براي مبتلايان به نقرس و رماتيسم غذاي مفيدي است.
12- ورم مفاصل را برطرف مي کند.
13- از تصلب شرايين جلوگيري مي کند.
14- براي تميز کردن خون،بايد از آب گوجه فرنگي و کرفس به نسبت مساوي و به مقدار سه فنجان در روز،قبل از هر غذا و به مدت سه هفته استفاده کرد.
15- اگر پوست شما کک و مک دارد،پوست خود را هر روز با آب گوجه فرنگي تميز کنيد.