زندگی ام با ورود به حوزه ایده آل آرد متحول شد
زندگی ام با ورود به حوزه ایده آل آرد متحول شد
بعد از پستی و بلندی های زیادی که در زندگی ام دیده بودم می توانم بگویم مهمترین اتفاق زندگی من زمانی رخ داد که من وارد حوزه بزرگ آرد شدم و تحولی عظیمی در زندگی ام اتفاق افتاد، همانطور گه می دانید حوزه آرد بسیار گسترده است و شامل انواع و اقسام مختلفی می شود که من با فعالیت روی آرد سوخاری سود زیادی کردم.
آرد سوخاری
آرد سوخاری دارای انواع مختلفی می باشد که با توجه به نوع مصرف و کاربرد آن متفاوت می باشد. سوخاری ها به صورت ساده و معمولی، پودر سوخاری پرک، پودر سوخاری کنجد دار، پودر سوخاری پولکی، پودر سوخاری پانکو و غیره موجود می باشند. هنگام تهیه یا تولید آرد سوخاری باید دقت نمود، که حتما بافت آن همانند دانه های شکر نباشد و باید آن را مانند آرد پودر کرد. پودر های سوخاری دانه درشت نیز در بازار موجود می باشند که برای تهیه آن می توانید از نان های بیات شده استفاده کنید. آن هارا تکه تکه کنید و در سینی فر قرار دهید و سپس در فر از قبل گرم شده با حرارت بالا به مدت بیست تا نیم ساعت قرار دهید تا نان ها کاملا سفت شوند و پس از خنک شدن آن هارا در مخلوط کن یا غذاساز قرار دهید و به اندازه ی دلخواهتان پودر کنید.
آرد سوخاری پانکو
افراد می توانند با حضور در فروشگاه ها محصول آرد سوخاری پانکو را خریداری کرده و به عنوان افزودنی به خوراک خود اضافه کنند. همچنین با مراجعه به فروشگاه های اینترنتی و خرید از طریق درگاه های پرداخت اینترنتی می توانیم این محصول را از طریق پست دریافت کنیم. در صورت سفارش عمده و در حجم زیاد، افراد می توانند به طور مستقیم با کارخانجات تماس گرفته و خرید خود را به ثبت رسانند. همانطور که اشاره شد، در میان عرضه کنندگان پودر سوخاری شنیسل افرادی هستند که بدون در نظر گرفتن کیفیت محصولات، آن ها را در بازار عرضه می کنند. پس مشتریان باید دقت کنند که خرید خود را از فروشگاه ها و سایت های معتبر انجام نمایند.
آرد سوخاری درشت
رای تهیه آرد سوخاری درشت نان های مختلف از جمله لواش را طی مراحلی به آرد تبدیل می کنند. شما برای تهیه آرد سوخاری می توانید به راحتی با مراجعه به فروشگاه های اطراف، آن را تهیه و مورد مصرف قرار دهید. شما می توانید همچنین خودتان در منزل به تهیه آرد سوخاری خانگی بپردازید پیشنهاد می کنیم با ما همراه باشید. برای تهیه آرد سوخاری می توان از نان لواش ویا حتی نان بربری مورد استفاده قرار داد، همچنین می توان حتی از نان هایی که خمیر هستند استفاده کرده و طبق سلیقه خود ادویه ها را کمتر و بیشتر ترکیب کنید. ابتدا به یک تابه نیاز داشته که روی حرارت ملایم قرار داده تا گرم شده سپس نان مورد نظر را به چند قسمت تقسیم کرده که راحت تر خشک شوند و حتما هر چند مدت یکبار نان ها را تکان داده تا به خوبی تمام آن به طور یکنواخت برشته شده و حدودا بین 15 تا 25 دقیقه این کار زمان می برد پس از این مرحله اجازه دهید نان ها خنک شوند و داخل پلاستیک ریخته و با وردنه یا گوشتکوب به آرامی شروع به خرد کردن کنید.