به جای هزار بهانه برای فقیر ماندن یک دلیل برای ثروتسازی آوردم
ذات انسان این گونه است که اتفاق های نا خوشایند زندگی اش را به عوامل بیرونی نسبت می دهد، اما باید بدانیم که اکثر اتفاق هایی که برای ما می افتد بستگی به خود ما دارد نه عوامل بیرونی. من به جای بهانه آوردن برای عدم موفقیت با آشنایی با حوزه جو دوسر یک دلیل برای ثروتمند شدنم به دست آوردم و توانستم با ورود به این عرصه ناب تجارب خوبی را بدست آورم و در مدت کوتاهی به ثروت و موفقیت بزرگی دست یافتم.
جو دوسر خام
همه ی ما ایرانیها علاقه ی زیادی به مصرف سوپ داریم که بیشتر در آن از جو دوسر خام استفاده می کنیم، جو پرک یکی از غلاتی می باشد که خواص زیادی دارد و مردم استفاده ی زیادی از این غلات مفید می کنند. امروزه تمامی مردم از جو در سوپها و بعضی دیگر از غذاهای خود می ریزند تا خاصیت غذا را بالا ببرند زیرا جو سرشار از انواع مواد معدنی و ویتامینهای مفید است که برای سلامتی اهمیت زیادی دارد. جو دوسر خام به مدت بیشتری نیاز دارد تا کاملا پخته شود از همین رو تولید کنندگان جو پرک را تولید کرده اند تا مردم راحت تر و در مدت زمان کمتری بتوانند یک سوپ و یا یک غذای مفید را آماده کنند.
جو دوسر اماده
غلاتها از آن دسته می باشند که مواد مغذی زیادی در آن وجود دارد که جو دوسر اماده پرک هم شامل آنها می شود و برای بدن و سلامتی بسیار مفید بوده، جو دوسر پرک در ابتدا بخار پز می شود و سپس هنگام درست کردن آن بهتر است شما نیز یک بار دیگر آن را بخارپز کنید تا کاملا نرم و آماده شود زیرا جو به تنهایی مدت زمان زیادی طول می کشد تا بپزد از همین رو آن را به صورت جو دوسر پرک تولید می کنند و روانه بازار می نمایند. طبع جو دوسر معتدل می باشد و سرشار از آهن، کلسیم، روی و انواع مواد معدنی دیگر می باشد.
جو دوسر خوراکی
یکی از غلات کامل و مفید جو دوسر خوراکی می باشد که بسیار بیشتر از بیش برای سلامتی ضروری است چون منبع سرشار از کلسیم است مهمترین خواص جو شامل پایین آمدن قند خون و جلوگیری از مشکلات قلبی و سایر مشکلها می شود که همین امر باعث شده است جو دوسر خام در بین مردم از محبوبیت زیادی برخوردار باشد. البته اگر بخواهید فقط از جو استفاده کنید می توانید به راحتی از آن حریره جو دوسر درست کنید و به عنوان یک غذای اصلی مفید آن را مصرف کنید اما دقت کنید این غذا موارد منع نیز دارد که شامل کسانی می شود که مشکلات گوارشی دارند و بیمارانی که به این نوع غذا آلرژی دارند بهتر است از خوردن جو دوسر امتناع کنند.