رپورتاژ آگهی

چطور یک کافه موفق راه‌اندازی کنیم و درآمد بالایی داشته باشیم؟

داشتن یک شغل مستقل و کسب درآمد عالی رویای بسیاری از افراد است. اما چطور می‌توان بدون سرمایه زیاد و در کمترین زمان، یک شغل پررونق داشت؟ یکی از بهترین راه‌ها، راه‌اندازی کافه است. کافه‌داری یکی از پردرآمدترین مشاغل حال حاضر است که علاوه بر سود بالا، جذابیت خاصی هم دارد. اما برای موفقیت در این مسیر، باید حرفه‌ای باشید و فوت و فن‌های این کار را بدانید.

باریستایی

باریستا کیست و وظیفه اصلی باریستا چیست ؟

باریستا کیست؟ باریستا فردی است که هنر تهیه و سرو قهوه را به عهده دارد. این افراد نه تنها با فرآیند تهیه قهوه آشنا هستند، بلکه به طرز آماده‌سازی و ارائه آن نیز اهمیت می‌دهند. این افراد می‌توانند در کافه‌ها، قهوه‌خانه‌ها یا حتی رستوران‌ها کار کنند و نقش کلیدی در تجربه مشتری ایفا کنند.

باریستا به کسی گفته میشه که وظیفه آماده سازی  تمام آیتم های بار گرم منو یک کافه بر پایه اسپرسو رو به عهده داره. آیتم هایی مثل لاته، کاپوچینو، موکا، امریکانو و غیره. قهوه های ترک و فرانسه و همچنین قهوه های دمی نسل سوم ( وی 60، کمکس، سایفون و …) که امروزه مورد توجه افراد زیادی قرار گرفته اند. باریستا بسته به میزان مهارت در سرو انواع قهوه ارزبابی می شود.

آنها معمولاً با انواع دانه‌های قهوه، تجهیزات مانند دستگاه‌های اسپرسو و روش‌های مختلف تهیه قهوه آشنا هستند. در دنیای قهوه، باریستاها همچنین به عنوان مشاوران مشتری عمل می‌کنند و می‌توانند به انتخاب قهوه مناسب یا توضیح در مورد طعم‌ها و عطرهای مختلف کمک کنند.

چرا کافه‌داری بهترین انتخاب برای شماست؟

سرمایه اولیه کم، سود بالا: برخلاف بسیاری از مشاغل دیگر، برای راه‌اندازی یک کافه کوچک نیازی به سرمایه هنگفت ندارید. با سرمایه‌ای متوسط می‌توان یک کافه دنج راه‌اندازی کرد و در عرض چند ماه به سوددهی رسید.

بازار کار گسترده: روز به روز تعداد مشتریان قهوه و نوشیدنی‌های کافی‌شاپی در حال افزایش است. افراد بسیاری ترجیح می‌دهند وقت خود را در کافه‌ها سپری کنند، پس اگر کیفیت و خلاقیت داشته باشید، همیشه مشتری خواهید داشت.

درآمد تضمینی: درآمد یک کافه بسته به موقعیت و کیفیت خدماتش می‌تواند ماهانه از ۳۰ میلیون تا حتی ۲۰۰ میلیون تومان باشد! بسیاری از هنرجویان ما که بعد از شرکت در دوره باریستا، کافه خود را راه‌اندازی کرده‌اند، اکنون بیش از ۲۰ پرسنل دارند و درآمدهای فوق‌العاده‌ای کسب می‌کنند.

چگونه در این مسیر حرفه‌ای شویم؟

برای راه‌اندازی کافه، شما باید علاوه بر تهیه تجهیزات، اصول باریستایی را نیز یاد بگیرید. اینجاست که دوره باریستا به کمک شما می‌آید! بدون داشتن دانش باریستا، امکان ارائه نوشیدنی‌های باکیفیت وجود ندارد و در نتیجه، مشتریان همیشگی نخواهید داشت.

آموزش باریستا

چرا باید در دوره باریستا آکادمی کافی پارس شرکت کنید؟

تضمین یادگیری: آموزش تا زمانی که شما تمام سرفصل‌ها را فرا بگیرید و خودتان تأیید کنید ادامه دارد، بدون پرداخت هزینه اضافی.

کلاس‌های نیمه‌خصوصی: برخلاف بسیاری از آموزشگاه‌ها که کلاس‌هایشان با ۸ تا ۱۰ نفر برگزار می‌شود، در کافی پارس کلاس‌ها حداکثر با سه هنرجو تشکیل می‌شود تا کیفیت یادگیری بالا باشد.

۵ سال شرکت رایگان در ورکشاپ‌ها: هنرجویان کافی پارس می‌توانند به مدت ۵ سال در تمامی ورکشاپ‌های ما، که ارزش هر کدام از آن‌ها بالغ بر ۵ میلیون تومان است، به‌صورت رایگان شرکت کنند.

وام راه‌اندازی کافه: کافی پارس به هنرجویان خود وام راه‌اندازی کافه با اقساط بلندمدت پرداخت می‌کند تا بدون دغدغه مالی کافه خود را تأسیس کنند.

فرصت‌های شغلی عالی: بسیاری از هنرجویان ما پس از دوره، در بهترین کافی‌شاپ‌ها مشغول به کار شده یا کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کرده‌اند.

آیا این دوره مناسب شماست؟

اگر به فکر ایجاد یک شغل پردرآمد و تضمین آینده مالی خود هستید، دوره باریستا آکادمی کافی پارس بهترین گزینه برای شماست. فرقی نمی‌کند که سرمایه زیادی داشته باشید یا نه، با آموزش درست و کسب مهارت‌های حرفه‌ای، می‌توانید در کمترین زمان ممکن به درآمد بالا برسید.

همین امروز اقدام کنید و آینده مالی خود را تضمین کنید

5/5 - (1 امتیاز)
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا