خانه داری

راهنمای استفاده از شوید در غذا

sheviddarghaza

طعم شوید خنكی و تازگی را القا كرده و می‌تواند غذاها را خوش طعم كند بی‌آنكه كالری اضافه ای به آنها بدهد. من شوید را مخصوصاً به همراه غذاهای دریایی سبك مثل ماهی آزاد ، قزل آلا یا گوش ماهی ، خیلی دوست دارم.

هزاران سال است كه  شوید هم برای پخت و پز و هم برای خواص داروییش مورد استفاده قرار می‌گیرد. در حقیقت ، در قدیم شوید را بعد از غذا برای تسكین معده استفاده می‌كرده اند.

همچنین شوید به عنوان كنترل كننده باكتریهای بدن و خنثی كننده انواع مختلف سرطان ، شناخته شده است . این یكی دیگر از نمونه های فواید استفاده از گیاهان خوراكی برای سلامت بدن است. یكی از بهترین راه های تسلی دادن معده استفاده مقداری شوید خرد شده ، مخلوط با ماست خالص كم چرب می‌باشد.

من وقتی می‌خواهم در غذایم از شوید استفاده كنم ، سعی می‌كنم تا جایی كه ممكن است از نوع تازه تر این سبزی استفاده كنم. بلافاصله قبل از مصرف آن را خرد كرده و در آخر پخت به غذا اضافه می‌كنم تا طعم دلپذیر آن را حفظ كنم .

بهترین حالت این است كه از پختن شوید خودداری كرده و آن را به سس یا پاستای آماده ای كه از روی حرارت برداشته شده است ، اضافه كنید .اضافه كردن آن به سس سرد هم می‌تواند جالب باشد .

یک دستور غذایی عالی برای استفاده از شوید ماهی آزاد بخار پز شده با سس شوید،مارچوبه و خردل.

منبع : tnews.ir

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا