اثر تغذیه درپیشگیری از بیماری مننژیت
اگرچه مصرف دارو و توجه به نکات پزشکی برای درمان این بیماری ضروری است، اما از دیدگاه تغذیه ای، مصرف برگ کلم، استفاده از روغن بادام شیرین، بوییدن گل زعفران، خوردن توت پخته، عسل و انجیر برای درمان مننژیت مفید است. به علاوه بر این که آب کیوی و آب لیمو ترش هم برای بیماران مننژیتی می تواند مفید باشد اما این بیماران باید از مصرف هندوانه و خیار پرهیز کنند.
در صورتی که موثرترین و بهترین راه پیشگیری از بیماری مننژیت، واکسیناسیون است، اما از دیدگاه تغذیه ای هم مصرف مواد غذایی که باعث افزایش مقاومت سیستم ایمنی بدن شوند، می توانند در پیشگیری از بیماری مننژیت موثر باشند. در این زمینه مصرف میوه های حاوی ویتامین C مانند مرکبات، توت فرنگی، هندوانه و سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای سبز باید افزایش یابد. به علاوه این که مصرف مواد غذایی حساسیت زا و آلرژی زا و مواد غذایی حاوی رنگ دهنده ها و طعم دهنده های مصنوعی در بیماران مبتلا به مننژیت باید محدود شود.
منبع : shafaqna.com