آشپزی

پیش غذای فرانسوی؛ سالاد میگو و پاستا

مجله آشپزی مثبت: فرانسوی ها  با میگو یک پیش غذای دریایی خوشمزه دارند که اسم آن سالاد است ولی  ما می توانیم آن را به عنوان  یک شام سبک و مغذی بپزیم و نوش جان کنیم. سالاد میگو و پاستا

مواد لازم برای 4  نفر

  • 300 گرم بروکلی
  • 400 گرم میگوی پاک کرده
  • 250 گرم پاستای شکل دار
  • 2 عدد گوجه فرنگی
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • 3 ق س روغن کنجد
  • 1 ق س سرکه بالزامیک
  • 1 ق س آب لیمو
  • 1 ق چ شکر در صورت تمایل
  • 50 گرم پنیر پارمسان رنده شده
  • به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

1. ابتدا  پاستا را داخل آب جوش بریزید و صبر کنید تا کاملا نرم شود، سپس آن را آبکشی کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. میگوها را که از قبل آغشته به مقداری نمک و فلفل کرده اید، داخل تابه سرخ کنید. بعد از آنکه میگوها سرخ شد، آنها را از تابه در آورده و در یک ظرف مشبک قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شده و سرد شوند.

2. در این میان در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. حالا گوجه فرنگی ها را به مدت 4-3 دقیقه داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا کمی نرم شوند، سپس آنها را آبکشی کرده، پوست شان را گرفته، خرد کنید. بروکلی ها را هم در همان قابلمه به مدت 4-3 دقیقه قرار دهید تا کمی نرم شوند، سپس آنها را در سبدی بریزید تا آب اضافی شان گرفته شود. اکنون در یک کاسه مناسب پاستا ، میگو، پنیر پارمسان، بروکلی و گوجه فرنگی را بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید.

3.  برای تهیه سس در یک کاسه کوچک روغن کنجد را با سرکه بالزامیک، آب لیمو، کمی نمک و فلفل و در صورت تمایل شکر مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند و سس آماده شود، سپس آن را روی سالاد بریزید و سرو کنید.

 

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا