دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

طرز تهیه کیک بستنی خوشمزه


کیک بستنی

مواد لازم :

تخم مرغ : 3 عدد

آرد گندم : 500 گرم

شیر : 1 و نیم پیمانه

بستنی با طعم دلخواه : 500 گرم

مغز گردو : به میزان دلخواه

روغن مایع : 100 گرم

خامه : به میزان لازم

میوه های حلقه شده : به میزان لازم

شکلات تخته ای تیره : 150 گرم

طرز تهیه :

تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا مایه ای کرم رنگ و یک دست بدست آید. سپس روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از آن شیر را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از آن به تدریج آرد را اضافه کنید و 5 دقیقه هم بزنید تا گلوله های آرد به خوبی باز شود و خمیر یک دست باشد. حالا مایه کیک را درون قالب بریزید. فر را روی 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود و کیک را به مدت 75 دقیقه درون فر بگذارید تا خوب پخته و پف دار شود. بعد از آن اجازه دهید کیک خوب خنک شود و بعد از خنک شدن آن را از قالب بیرون آورید و با چاقوی تیز به سه لایه افقی برش زنید. لایه ها را بردارید و بستنی را روی لایه اول خوب پهن و صاف کنید و حلقه های میوه و گردوهای خرد شده را روی بستنی بچینید تا سطح آن کاملا پوشیده شود. خامه ی آماده را از یخچال بیرون آورید و روی میوه ها یک لایه خامه بریزید و با قاشق صاف کنید. روی لایه بعدی هم همین مواد را بریزید و لایه سوم را روی کیک بگذارید. کیک را به مدت سه ساعت درون فریزر بگذارید تا لایه ها به هم بچسبد. بعد از آن کیک را بیرون آورید و با شکلات آب شده روی آن را پوشش دهید و با خامه و میوه های تازه تزئین کنید. کیک بستنی آماده سرو است.

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا