سالاد و ترشی

طرز تهیه سالاد کاهو و گوشت به سبک یونانی !

 

سالاد کاهو و گوشت

مواد لازم :

استیک ( گوشت راسته با تکه های 3 سانتی ) : 450 گرم

کاهو شسته و خرد شده : 300 گرم

گوجه فرنگی خرد شده  12 عدد

خیار خرد شده : 1 عدد

پنیر فتا خرد شده : 1 فنجان

زیتون : 20 عدد

سس سالاد با سرکه یونانی : 1 فنجان

طرز تهیه :

ابتدا تکه های گوشت را در کیسه پلاستیکی بریزید و با نصف فنجان سس مخلوط کنید و کیسه را تکان دهید تا تمام گوشت ها آغشته به سس شود. کیسه گوشت را برای 1-2 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شود. گریل را گرم کنید و تکه های گوشت را به سیخ بکشید. سیخ های کباب را به مدت 10 دقیقه روی شعله زیاد و با فاصله 10-15 سانتی متری از ذغال ها در گریل ذغالی قرار دهید. طرف دیگر گوشت را هم کباب کنید. کاهوهای خرد شده را در بشقاب غذاخوری بریزید و روی آن خیار، پنیر، گوجه فرنگی و زیتون بریزید. نصف فنجان باقی مانده سس را روی سالاد بچکانید و گوشت کباب شده را روی مواد سالاد قرار دهید. سالاد یونانی گوشت و کاهو آماده سرو است.

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا