خواص مواد غذاییعلمی ، سلامت و پزشکی

خواص گردو

gerdoo

گردو: گرم وخشک.

1-  خونساز و تصفیه کننده خون است.

2- مسکن دل پیچه است.

3- اگر از گردو و عسل مربا درست کنید،برای اشخاص لاغر و همچنین تقویت و تحریک نیروی جنسی مفید است.

4-  از تشکیل سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا جلوگیری می کند.

5- مانع ترش کردن می شود.

6- اگر پوست تازه گردو را به دندان و لثه بمالید،لثه و دندان را تقویت می کند.

7- اگر گوش چرک کند،می توانید آب برگ گردو را بگیرید،آن را کمی گرم کنید و در گوش بچکانید.

8- برای کاهش قند خون مقدار 20گرم برگ درخت گردو را در یک لیتر آب جوش بریزید و به مدت 5دقیقه گرم کنید و از این دم کرده روزی سه تا چهار فنجان میل منید.

9- اگر شیره قسمت سبز میوه گردو را چند بار روی زگیل بمالید،آن را از بین می برد.

10- اگر زن حامله روزی یک عدد گردو بخورد،پس از زایمان پوست شکمش زیبایی خود را حفظ خواهد کرد.

11- چون دارای مس است،بنابراین به جذب آهن در بدن کمک می کند.

زیاده روی در مصرف آن باعث ورم لوزه و زخم در دهان می شود،مخصوصا برای گرم مزاجان خوب نیست و معمولا بهتر است این گونه افراد بعد از خوردن گردو دهان خود را بشویند و یا انار ترش،کمی سنجد یا سرکه بخورند.(مغز گردو را در ظروف در بسته و در فریزر نگهداری کنید).

امتیاز شما به این مطلب
خیریه سلام | موسسه حامیان سلامت کودکان
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا