بیماری و راه درمان

چرا کمرم درد میکند؟ ۷ علت اصلی درد کمر

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از بیماری و راه درمان همراه باشید :

درد کمر تا پا,تسکین درد کمر

استرس و فشار زیاد می تواند به سفت شدن عضلات بیانجامد و عضلات کمر را درگیر خود سازد

 

درد روشی است که بدن از طریق آن تلاش می کند به شما بگوید مشکلی در بدن وجود دارد و قسمتی از آن به درستی کار نمی‌کند. زمانی که صحبت از کمردرد به میان می آید، ریشه ایجاد آن ممکن است واضح باشد. ممکن است اخیرا تصادف کرده باشید یا یک جعبه سنگین را از روی زمین بلند کرده باشید. اما اگر کمردرد خود را بررسی کنید اغلب می‌توانید آن را در دسته بندی‌های مختلف قرار دهید و به بهبود شرایط کمک کنید. در این مقاله قصد داریم ۷ موردی که کمردرد در مورد بدن شما بیان می‌کند را توضیح دهیم.

 

ممکن است تحت فشار و استرس باشید:

همانطور که می دانید استرس و فشار زیاد می تواند به سفت شدن عضلات بیانجامد و بیشتر عضلات گردن و کمر را درگیر خود سازد. همین امر موجب می‌شود این قسمت های بدن دچار اسیب شوند. اضطراب نیز می‌تواند به اسپاسم کمر منجر شود. اگر احساس کردید که استرس و فشار به بدنتان آسیب وارد می کند، سعی کنید برخی از تکنیک های آرام سازی همچون مدیتیشن یا تنفس عمیق را در برنامه روزانه خود بگنجانید. مطالعات انجام شده نشان می دهد که انجام منظم یوگا یا کشش های فشرده به بهبود کمردرد و کاهش آن کمک خواهد کرد.

 

به فناوری معتاد شده اید:

اگر شما نیز جزو افرادی هستید که ساعت ها پای گوشی یا تبلت می نشینند باید بدانید که ممکن است به کمردرد و درد گردن مبتلا شوید. خم کردن گردن و شانه ها می تواند ۶۰ پوند وزن اضافی بر روی ستون فقرات وارد کند و به تدریج وضعیت بدن را تغییر دهد. همین امر ممکن است به کمردرد منجر شود. اگر نمی توانید دست از بازی با موبایل و تبلت بردارید، سعی کنید این وسایل را در سطح چشم نگه دارید و از خم کردن گردن و شانه ها بپرهیزید.

 

به درستی نمی‌نشینید:

زمانی که در حال کار با گوشی هوشمند خود هستید یا تلاش می کنید سر میز بنشینید باید وضعیت بدن خود را مورد بررسی قرار دهید. نشستن های نادرست و البته طولانی مدت می تواند باعث ایجاد کمردرد شود. اینکار به خاطر افزایش مقدار فشار یا تنشی است که بر روی استخوان ها، مفاصل، رباط‌ها و دیسک های بین مهره ای وارد می‌شود. ترک شغل احتمالا گزینه مناسبی نخواهد بود اما شما می توانید وضعیت خود را بهبود ببخشید. سعی کنید ساعد خود را به صورت موازی با کف اتاق نگه دارید، سر خود را در مسیر نیم تنه قرار دهید، کمر خود را پشتیبانی نمایید و ران ها را موازی کف اتاق نگه دارید.

 

ممکن است نوزاد تازه متولد شده داشته باشید:

در ۸۰ درصد موارد مادرانی که تازه صاحب فرزند شده اند از کمردرد نیز رنج می برند. این موضوع به خاطر استرس و فشاری است که در طول دوران بارداری بر روی بدن وارد شده است. همچنین عادت‌های نادرست مراقبت از فرزند نیز می تواند چنین دردی را بدتر کند. به عنوان مثال گرفتن فرزند با یک دست باعث ایجاد عدم تعادل در بدن می‌شود و می‌تواند بر روی انحنای طبیعی ستون فقرات تاثیر بگذارد. اگر نوزاد تازه متولد شده دارید، سعی کنید به هنگام مراقبت از او، وضعیت بدن خود را به خوبی حفظ کنید

 

عدم تعادل عضلات در سایر قسمت‌های بدن دارید:

هر چیزی که در بدن رخ می‌دهد به یکدیگر متصل و مرتبط است. کمردرد شما نیز ممکن است به خاطر همسترینگ سفت یا عضلات شکمی ضعیف باشد. اگر سایر عضلات بدن به درستی کار نکنند، ممکن است کل مکانیسم بدن را تحت تاثیر خود قرار دهند. همین امر موجب می‌شود عضلات کمر کارهای بیشتری نسبت به شرایط معمولی انجام دهد تا ستون فقرات را در وضعیت درست قرار دهد یا بدن را به درستی حرکت دهد. ممکن است برای برطرف کردن چنین مشکلاتی به پزشک متخصص نیاز داشته باشید.

 

ممکن است دیسک برآمده یا پاره داشته باشید:

دیسک بین مهره ها به ستون فقرات کمک می‌کند کار خود را به درستی انجام دهد و به عنوان جذب کننده شوک عمل می‌کند اما با گذشت زمان این دیسک‌ها ممکن است صاف شوند یا به خاطر فرایند پیری، برخی از حرکات خاص یا سابقه خانوادگی در مورد بیماری های مرتبط با دیسک، پاره گردند. این موضوع همیشه باعث ایجاد درد نمی شود اما زمانی که چنین شرایطی اتفاق می‌افتد، ممکن است بسیار ازاردهنده باشد. زمانی که دیسک برآمده مقصر اصلی کمردرد شماست، پزشک اغلب داروهای بدون نسخه؛ بسته یخ یا مواد گرم و درمان فیزیکی را توصیه می‌کند.

 

شرایط حادی در حال رخ دادن است:

پانکراتیت، زخم معده یا حتی عفونت کلیه می تواند باعث ایجاد درد در کمر شود. سرطان نیز ممکن است به کمردرد منجر شود. همچنین ممکن است به شرایطی مبتلا شده باشید که به آن استئومیلیت می گویند. استئومیلیت عفونت ستون فقرات است. بیشتر کمردردها خود به خود و در طول شش هفته بهبود پیدا می‌کنند.

 

اما اگر کمردرد شما در این بازه زمانی بهبود پیدا نکرد یا روز به روز بدتر شد، بهتر است با یک پزشک متخصص مشورت کنید. سایر مواردی که باید مدنظر قرار گیرد در برگیرنده تب، بی حسی و کرختی در ناحیه مقعدی و از دست دادن کنترل روده یا مثانه است. اگر ستون فقرات شما در ناحیه و نقطه خاصی به لمس حساس شده است یا اگر افتاده اید و نوعی تروما را تجربه کرده اید بهتر است با یک پزشک متخصص مشورت نمایید. اگر نمی‌توانید حرکت کنید حتما با پزشک متخصص صحبت نمایید.

منبع:majalesalamat.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای بیماری و راه درمان

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
خیریه سلام | موسسه حامیان سلامت کودکان
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا