توجه به غذا در آیات و احادیث
((ـ فلینظر الانسان الی طعامه ـ(سوره عبس آیه 24) پس انسان باید در غذای خود بنگرد
ـ یَا أَیُّهَا النَّاسُ کُلُوا مِمَّا فِی الْأَرْضِ حَلَالًا طَیِّبًا وَلَا تَتَّبِعُوا خُطُوَاتِ الشَّیْطَانِ إِنَّهُ لَکُمْ عَدُوٌّ مُبِینٌ ـ ﴿سوره بقره آیه168﴾ى مردم از آنچه در زمین است حلال و پاکیزه را بخورید و از گامهاى شیطان پیروى مکنید که او دشمن آشکار شماست
ـ یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا کُلُوا مِنْ طَیِّبَاتِ مَا رَزَقْنَاکُمْ وَاشْکُرُوا لِلَّهِ إِنْ کُنْتُمْ إِیَّاهُ تَعْبُدُونَ ـ ﴿سوره بقره آیه۱۷۲﴾
اى کسانى که ایمان آورده اید از نعمتهاى پاکیزه اى که روزى شما کرده ایم بخورید و اگر تنها او را مى پرستید خدا را شکر کنید))
آیات قرآن کریم و روایات زیادی که از ائمه معصومین به دست ما رسیده، حاکی از این است که ما موظف هستیم تا در کیفیت و کمیت غذای خود مواظبت نماییم.
در احادیث، علت بسیاری از ناهنجاریها، تجاوزها ، ظلمها و حتی گوش ندادن لشکر دشمن به سخنان امام حسین ع و حمله به امام بزرگوار ، لقمه حرام معرفی شده است. لذا کسب روزی حلال، پرداخت خمس و زکات و استفاده مادر از غذاهای طاهر و پاکیزه از جهت ظاهری و باطنی، همگی در ایجاد و پرورش فرزندان صالح نقش بسزایی دارند.
از آنجا که کودک، تغذیه خود را از راه مادر به دست می آورد، لذا مادران دلسوز و مهربانی که علاقه دارند فرزندی پاک ، صالح و با ایمان و دوستدار ائمه علیهاالسلام داشته باشند، می توانند با مراجعه به کتبی همچون«حلیه المتقین» از علامه مجلسی و «اولین دانشگاه و آخرین پیامبر» از دکتر پاک نژاد با روش تغذیه در اسلام آشنا شوند.
در شروع شیر دادن به شیرخوار بسم الله الرحمن الرحیم فراموش نشود .
در هنگام شیردادن به کودک خود به او نگاه کنید و با او حرف بزنید و در سخن گفتن خود توجه کنید. مادری که می خواهد فرهنگ اهل بیت را به کودک خود آموزش دهد باید فرهنگ دین داشته باشد.
در هنگام شیر دادن به کودک خود لازم است صبر و آرامش داشته باشید، عصبانیت و تند خویی، افکار سالم یا غیرسالم، گذشت و رأفت اسلامی و یا لجاجت و انتقام گیری شما، همه و همه بر روی کودک تأثیر خواهد گذاشت.
شکر الهی در پایان شیردهی و غذا دادن به کودک فراموش نشود.
همه این کارها را برای خداوند به عنوان پرستش الهی انجام دهید تا به یقین برسید.
سلام . خیلی خوب بود استفاده کردم. سپاس از شما