سیب زمینی زغالی بلژیکی با پنیر
سیب زمینی زغالی بلژیکی با پنیر
یک لیوان سیب زمینی خام برابر 145 کیلو کالری انرژی دارد ویتامین آ از دیگر خاصیتهای فراوان این نوع سیب زمینی است همچنین غنی از نیاسین و ویتامین ث می باشد سیب زمینی استانبولی بسیار خوشمزه و آبدار می باشد که می توانید انواع غذاهای دلخواهتان را با آن درست کنید زیرا سبب افزایش وزن نمی شود.
همه سیب زمینیها علاوه بر نشاسته ای که دارند دارای املاح معدنی بسیار، آب فراوان، اسیدهای آلی، ویتامینها و آنزیم می باشد از سیب زمینی نشاسته ای به نام فکول تهیه می شود که از نشاسته گندم بسیار شفاف تر و روان تر است به همین سبب ارزش غذایی بالایی دارد و ماده ای مفید و سالم است که شاخصه اصلی آن زود هضم بودنش می باشد.
مجموعه بزرگ آراد برندینگ آماده خدمت رسانی و ارائه مشاوره به دراین خصوص به شما عزیزان می باشد.
برای کنار غذاهای اصلی خود می توانید از سیب زمینی فرانسوی بهره بگیرید که رنگ و لعاب خوبی به سفره شما می دهد.
بیشتر افراد این غذا را مصرف کرده و طرفداران بسیاری دارد برای تهیه آن به سیب زمینی، پنیر پیتزا موزارلا، کره به مقدار لازم، جعفری تازه، سیر و ادویه و فلفل نیاز دارید ابتدا سیب زمینی را برش داده و به شکل دلخواه خورد کنید در آب سرد به مدت 10 دقیقه قرار داده و اگر می خواهید سیب زمینیها به خوبی برشته و خوش رنگ شوند آنها را در آب جوش بریزید به همراه یک قاشق نمک تا به خوبی قل بخورد سپس آن را بیرون آورده به خوبی خشک کرده و داخل فر با پنیر و ادویه جات قرار دهید و در مرحله آخر جعفری را به آن اضافه کنید.
سیب زمینی ذغالی با پنیر
یکی از مواد غذایی بسیار خوشمزه و خوش طعمی که طرفداران بسیاری داشته و حاوی حجم بالایی از نشاسته می باشد سیب زمینی ذغالی با پنیر پیتزا روی گاز می باشد به نام تنوری نیز شناخته می شود.
این خوراکی خوشمزه و دلپذیر در کنار سس قارچ می تواند به یک پیش غذای بسیار لذت بخش و دلچسب برای یک عصر دل انگیز بهاری تبدیل شود.
آشپزی یکی از هنرهای بسیار لذت بخش و سرگرم کننده خصوصا برای خانمهای خانه دار می باشد ما در این مقاله قصد داریم تا برای شروع یکی آشپزی خانگی در کنار شما به شرح پخت سیب زمینی ذغالی با پنیر بپردازیم به همین منظور از شما دعوت می کنیم تا به ادامه مطالب توجه نمایید
با رسیدن فصل تابستان زمان گردشهای برون شهری و جنگلی نیز شروع می شود و چه چیزی می تواند لذت بخش تر پخت سیب زمینی ذغالی آن هم در دامان طبیعت باشد با ما همراه باشید تا به شرح این غذای لذیذ و طبیعی بپردازیم
برای شروع ابتدا سیب زمینیها را خوب بشویید و سعی کنید با مسواک یا برس تمامی کثیفیهای موجود را در تمام فضای سیب زمینی پاک نمایید سپس سیب زمینیها را به طور خشک نموده و آنها را داخل فویلهای فلزی بسته بندی نموده و سپس آن را داخل ذغالی که از قبل آماده نموده ایم قرار می دهیم سپس پس از پخت سیب زمینی آن را با یک چاقو آشپزخانه تیز برش داده و به آن نمک بپاشید و از خوردن آن لذت ببرید.
سیب زمینی بلژیکی
غذاهای تنوری خصوصا سیب زمینی ذغالی از آن دسته از غذاهای با ارزش غذایی بسیار بالایی می باشد که وقتی در کنار سبزیجات خشک در قابلمه پخت می شود می تواند انرژی و کالری فرلوانی را برای کودکان در سنین رشد به همراه داشته باشد در واقع این غذا در کنار ماهی کبابی در رستوران ایتالیایی در همراه با فلفل تند چیلی عرضه می شود که یکی از غذاهای محبوب و رستاورانی این کشور شناخته شده و سرو می شود.
برای تهیه سیب زمینی بلژیکی ابتدا باید سیب زمینیهای شسته و تمیز شده را با ذغال پخته و خوب آن را طعم دار نمایید سپس ژامبون مرغ و گوشت ریش ریش شده مرغ را داخل یک ظرف مخصوص فر ریخته و به طور منظم یک لایه سیب زمینی یک لایه ژامپون و یک لایه گوشت مرغ ریش ریش شده را بر روی یک دیگر قرار دهید این کار را دو مرحله انجام داده و در نهایت بر روی لایه نهایی و آخر پنیر پیتزا خانگی را به طور کاملا ظریف و منظم در کل ظرف پخش نمایید و آن را به مدت 20 تا 30 دقیقه در دمای 150 درجه سانتی گراد پخت نمایید غذا حاضر است نوش جان.