طرز پخت سینه مرغ دیپ سوخاری
طرز پخت سینه مرغ دیپ سوخاری
مواد لازم برای تهیه سینه مرغ سوخاری
ابتدا باید سینه مرغ رو به صورت نواری ببریم و بعد به پاپریکا، آویشن، فلفل قرمز و کمی نمک آغشته شون کنیم.
این سینه مرغ سرخ شده ترد، طعم دهنده، مرطوب و لطیف در داخل هستند، خوشمزه و سریع درست می شوند. در کمتر از 20 دقیقه آماده می شود و می توان آن را با مخلفاتی مانند سیب زمینی، سبزیجات، برنج سرو کرد و یا در بسته بندی، ساندویچ و خورش استفاده کرد. آموزش سرخ کردن سینه مرغ با نان یا بدون نان.
دستور تهیه سینه مرغ سرخ شده
دستور تهیه آسان سینه مرغ سرخ شده. این سینه مرغ سرخ شده ترد، طعم دهنده، مرطوب و لطیف در داخل هستند، خوشمزه و سریع درست می شوند. در کمتر از 20 دقیقه آماده می شود و می توان آن را با مخلفاتی مانند سیب زمینی، سبزیجات، برنج سرو کرد و یا در بسته بندی، ساندویچ و خورش استفاده کرد. آموزش سرخ کردن سینه مرغ با نان یا بدون نان.
سینه مرغ سرخ شده سوخاری، غذایی خفن
این یک دستور ساده سینه مرغ سرخ شده است. این آسان و سریع است و تنها 12 دقیقه زمان برای سرخ کردن نیاز دارد.
میتوانید سینههای مرغ سرخشده را بهصورت ساده یا کمی نانشده در آرد و دوغ درست کنید. از هر راهی که انتخاب کنید مرغ با گوشت ترد و لطیف بیرون بیاید، خوش طعم و خوش طعم هستند.
فقط از چند ادویه برای چاشنی مرغ قبل از سرخ شدن در روغن با درجه دود بالا استفاده می شود. روغن انتخابی در اینجا روغن نباتی است اگرچه می توانید از روغن های دیگری مانند روغن آفتابگردان یا روغن بادام زمینی استفاده کنید
کربوهیدرات کم و بدون نان هستند و برای رژیم مناسب هستند.
سینه مرغ همه کاره است و از این سینه مرغ بدون پوست می توان در سالاد، ساندویچ، سوپ و غیره استفاده کرد. همچنین می توان آن را از قبل ساخته و برای استفاده بعدی ذخیره کرد.
در تهیه این غذای مرغ از طعم دهنده مصنوعی استفاده نشده است. از مواد تمیز استفاده می کند و خوشمزه است.
سوخاری کیلویی متل قو شعبه جدیدی از سوخاریی کیلویی است که به تازگی افتتاح شد.