اثر تغذيه درپیشگیری از بیماری مننژيت
اگرچه مصرف دارو و توجه به نكات پزشكي براي درمان اين بيماري ضروري است، اما از ديدگاه تغذيه اي، مصرف برگ كلم، استفاده از روغن بادام شيرين، بوييدن گل زعفران، خوردن توت پخته، عسل و انجير براي درمان مننژيت مفيد است. به علاوه بر این که آب كيوي و آب ليمو ترش هم براي بيماران مننژيتي می تواند مفید باشد اما این بیماران باید از مصرف هندوانه و خيار پرهيز کنند.
در صورتي كه موثرترين و بهترين راه پيشگيري از بيماري مننژيت، واكسيناسيون است، اما از ديدگاه تغذيه اي هم مصرف مواد غذايي كه باعث افزايش مقاومت سيستم ايمني بدن شوند، مي توانند در پيشگيري از بيماري مننژيت موثر باشند. در اين زمينه مصرف ميوه های حاوي ويتامين C مانند مركبات، توت فرنگي، هندوانه و سبزيجاتي مانند گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي سبز بايد افزايش يابد. به علاوه اين كه مصرف مواد غذايي حساسيت زا و آلرژي زا و مواد غذايي حاوي رنگ دهنده ها و طعم دهنده هاي مصنوعي در بیماران مبتلا به مننژیت بايد محدود شود.
منبع : shafaqna.com