دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

طرز تهیه برش های شکلاتی برای پذیرایی از میهمانان نوروزی

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

درست کردن برش های شکلاتی,شیرینی های مخصوص عید نوروز

برای پذیرایی از میهمانان نوروزیتان برش های شکلاتی خانگی تهیه کنید

درست کردن شیرینی های مختلف برای  نوروز یکی از کارهایی است که خانم های کدبانو در ایام نزدیک به نوروز انجام می دهند. برای پذیرایی از میهمانان نوروزی امسال تان برش های شکلاتی درست کنید.

مواد لازم برای 12 برش شکلاتی برای نوروز

مواد برای برشهای شکلاتی عید نوروز :

آرد یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر  یک قاشق مرباخوری
 نمک نصف قاشق مرباخوری
 کره هم  دمای اتاق 113 گرم
شکر یک پیمانه
تخم مرغ یک عدد بزرگ
وانیل کمی


مواد لازم برای لایه برش های شکلاتی :

کره 113 گرم
عسل نصف پیمانه
 شکر  یک چهارم پیمانه
خامه یک چهارم پیمانه
 بادام زمینی تف داده یک پیمانه


مواد لازم برای رویه :
چیپس های شکلاتی : یک پیمانه

طرز تهیه برش های شکلاتی برای نوروز :
فر را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم و سینی مناسب را با کاغذ روغنی آماده کنید.
برای تهیه لایه ،آرد،بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
کره و شکر را با هم بزنید تا سبک شود.

سرعت هم زن را کاهش دهید و تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید.
مواد را هم بزنید تا خمیر نرم به دست بیاید. خمیر را در سینی پهن کنید و به مدت 25-30 دقیقه در فر قرار دهید.

آن را از داخل فر در بیاورید و بگذارید خنک شود. 
برای تهیه مواد داخل،کره را روی حرارت ملایم آب کرده، عسل، شکر و خامه را اضافه کنید و در صورتی که مرتب هم می زنید بگذارید به جوش بیاید.

پس از غلیظ شدن از روی حرارت بر دارید. بادام زمینی را به مواد اضافه کنید و روی موادی  که از قبل آماده کرده اید بریزید و بگذارید خود را بگیرد.
شکلات را آب کنید و روی مواد پهن کنید و بگذارید خود را بگیرد.
پس از سفت شدن، آن را برش بزنید.

منبع : khorasannews.com

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
خیریه سلام | موسسه حامیان سلامت کودکان
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button