پنه با سس کدوحلوایی و خامه اضافه
[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
مجله آشپزی مثبت – معصومه افرازه: سعی کنید کمی تنوع به خرج دهید. حتما نیازی نیست پنه را با سس آلفردو درست کنید. در این مطلب پنه را با سس کدو حلوایی به شما آموزش می دهیم. حتما خوشتان می آید.
1. سس کدو حلوایی را آماده کنید .طعم این سس به خاطر کدوحلوایی کمی با سس های دیگر فرق می کند و به شیرینی می زند ولی ترکیب آن با گوشت و خامه هم خوشمزه است هم هیجان انگیز .
2. بعد از اینکه سس را آماده کردید، 100 گرم راسته گوساله را به صورت نوارهای باریک خرد کنید و در روغن اول تفت دهید و بعد در تابه را بگذارید تا همراه با مقدار بسیار کمی آب بپزد.
3. در این فاصله نصف پیمانه قارچ خرد شده و یا ریز را هم در مقداری کره و آب لیموترش به سرعت تفت دهید و کناری بگذارید .
4. 100 گرم پاستا پنه آماده کنید و در قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش بریزید تا بپزد . فقط توجه داشته باشید که پنه های موجود در بازار به لحاظ ضخامت متفاوت هستند . شما می توانید پنه مورد نظرتان را برای این پاستا استفاده کنید.
5. بعد از اینکه پنه را آب پز کردید ،در ظرف مورد نظر بکشید . سس کدو حلوایی را آماده کرد ه و قارچ و گوشت نواری را اضافه کنید و خوب هم بزنید .
6. سس را روی پاستا بریزید و در پایان یک قاشق غذاخوری پنیر پارمسان را با مقداری خامه و کمی پودر سیر مخلوط کرده و روی گوشت بریزید.
7. دو عدد فلفل سبز را هم به صورت ریز خرد کنید و روی غذا بریزید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/297352/پنه-با-سس-کدوحلوایی-و-خامه-اضافه
[ad_2]
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.