آشپزی

این غذای لذیذ از چلوکباب هم بیشتر می‌چسبه!

 

این غذا را چهارفصل را به‌عنوان یک وعده غذایی سبک و مقوی برای افراد خانه درست کنید.

برترین‌ها: یکی از مقوی‌ترین و خوشمزه‌ترین سوپ‌های گیاهی، سوپ سبزی است که از ترکیب بروکلی، تره‌فرنگی، جعفری و پنیر درست می‌شود. این سوپ چهارفصل را به‌عنوان یک وعده غذایی سبک و مقوی برای افراد خانه درست کنید.

این غذای لذیذ از چلوکباب هم بیشتر می‌چسبه!این غذای لذیذ از چلوکباب هم بیشتر می‌چسبه!این غذای لذیذ از چلوکباب هم بیشتر می‌چسبه!این غذای لذیذ از چلوکباب هم بیشتر می‌چسبه!

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ۲ ق س روغن‌زیتون
  • ۱ عدد پیاز خرد شده
  • ۱ عدد تره‌فرنگی خرد شده
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • ۴ ق س برنج
  • ۱ پیمانه بروکلی خرد شده
  • پیمانه گشنیز خرد شده
  • ۱ ق س آب‌لیموی تازه
  • پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • در صورت تمایل پسته خرد شده

این غذای لذیذ از چلوکباب هم بیشتر می‌چسبه!این غذای لذیذ از چلوکباب هم بیشتر می‌چسبه!این غذای لذیذ از چلوکباب هم بیشتر می‌چسبه!این غذای لذیذ از چلوکباب هم بیشتر می‌چسبه!

طرز تهیه:

1. در یک قابلمه مناسب روغن‌زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز، تره‌فرنگی و سیر خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم شوند. بعد از حدود 5 دقیقه برنج را همراه با کمی آب داخل قابلمه بریزید. درِ قابلمه را بگذارید و حدود 20 دقیقه صبر کنید تا برنج نرم شود.

2. در این زمان بروکلی خرد شده را همراه با گشنیز و مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید. دوباره درِ قابلمه را بگذارید و به پختن ادامه دهید.

3. بعد از 5 تا 7 دقیقه پنیر پارمسان رنده شده را همراه با آب‌لیمو و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید. به‌آرامی سوپ را هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند.

4. حالا حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا سوپ کمی خنک شود، سپس آن را داخل مخلوط‌کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا سوپ نرم و یکدست شود.

5. سوپ را داخل ظرف موردنظر بریزید. آن را با گشنیز خرد شده و در صورت تمایل مغز پسته خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.

یه جور دیگه

برای تهیه این سوپ می‌توانید از سینه مرغ پخته و ریش شده هم استفاده کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا