طرز تهیه ترشی فلفل هندی
[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :
می توانید مقداری هویج رنده شده و یا انبه سبز هم به ترشی فلفل هندی اضافه کنید
ترشی فلفل هندی خوشمزه و اشتها کنار غذاهایتان
آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 45 دقیقه
مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل هندی :
فلفل سبز خرد شده | 500 گرم |
سیر خرد شده | 250 گرم |
پوست لیمو ترش | به میزان لازم |
فلفل خشک هندی | 10 عدد |
تخم گشنیز | 1 فنجان |
زیره سبز | 1/2 فنجان |
میخک | 5 عدد |
فلفل سیاه | 1/4 فنجان |
روغن زیتون یا روغن کنجد | 3 فنجان |
آبلیموی تازه | 1/2 فنجان |
نمک | 3 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه ترشی فلفل هندی :
تخم گشنیز،زیره سبز،میخک و 5 عدد فلفل قرمز را درون آسیاب ریخته و بگذارید نیمه آسیاب شود.
درون ماهیتابه ریخته و با حرارت متوسط کمی بو بدهید.
در ماهیتابه دیگر روغن را ریخته و با حرارت متوسط فلفل، سیر، 5 عدد فلفل قرمز، لیمو و نمک را به مدت 15 دقیقه تفت بدهید.
آب لیمو را هم اضافه کنید. ادویه را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه دیگر تفت بدهید.
درون شیشه در دار ریخته و به مدت 20 دقیقه حمام آب جوش بدهید.
نکته :
می توانید مقداری هویج رنده شده و یا انبه سبز هم به مخلوط فلفل اضافه کنید.
منبع : bamacook.com
[ad_2]
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.