طرز تهیه ترشی کلم قرمز
[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :

مواد لازم :
كلمقرمز
|
یک عدد
|
نمک
|
سه قاشق غذاخوري
|
سركه سفيد
|
به ميزان لازم
|
طرز تهيه :
كلمقرمز را در اندازههاي دلخواه خرد كرده و در آبكش ميريزيم. نمك را روي كلمها پاشيده و آنها را كمي هم ميزنيم تا نمكها حل شوند و مواد را به مدت يك ساعت به همين صورت ميگذاريم بماند، سپس كلمها را آبكشي كرده، كمي كه آب آن رفت در ظرف موردنظر ريخته و روي آن را با سركه پر ميكنيم. اين ترشي را ميتوان در كنار غذاهاي گوشتي سرو كرد يا سركه آن را كه بسيار خوشرنگ است با مايونز تركيب كرده و ميتوانيم از آن براي سالاد استفاده كنيم و براي اين كه ترشي زياد سركه را از بين ببريم بهتر است دو قاشق شكر به مايونز اضافه كنيم.
منبع : groohashpazi
[ad_2]
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.