سالاد و ترشی
سالاد اندونزی
[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :
مجله زندگی ایده آل – مهشید امیری: برایتان طرز تهیه سالاد اندونزی را آموزش داده ایم، امیدواریم از آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- خیار خردشده 1 پیمانه
- گوجه فرنگی خردشده 4/1 پیمانه
- جعفری خردشده 3/1 پیمانه
- ریحان خردشده 3/1 پیمانه
- گشنیز خردشده 4/1 پیمانه
- پیازچه خردشده 8/1 پیمانه
- آب لیمو ترش تازه 2 عدد
- پودر نان تست 2 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- خیارشور خردشده 2 عدد
- زیتون سیاه خردشده 3 قاشق سوپخوری
- روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری
روش تهیه:
1. همه مواد را با هم مخلوط کنید. سپس آب لیموترش و روغن زیتون را نیز اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد له نشود. نمک و فلفل بزنید و درون ظرف موردنظر بریزید.
2. برای جلوگیری از آب انداختن این سالاد همه مواد را مخلوط کنید ولی سس، روغن و آب لیمو را آخر اضافه کنید که سالاد آب نیندازد.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/249189/سالاد-اندونزی
[ad_2]
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.