طرز تهیه سبزی پلوی شب عید مخصوص گیاهخوارها
[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
اگر گیاهخوار هستید، سبزی پلو با پنیر هالومی را برای شب عید امتحان کنید
شمایی که نمیتوانید و نمیخواهید سبزی پلوی شب عید را با ماهی سرخ شده میل کنید، یک بار آن را با این پنیر خوش طعم گیاهی امتحان کنید. عاشقش میشوید.
مواد لازم برای سبزی پلو و هالومی : 4 تا 6 نفر
برنج | 3 پیمانه |
سبزی پلویی خرد شده | 3 پیمانه |
سیر ریز خرد شده | 2 حبه |
رنده پوست پرتقال | 1 قاشق چایخوری |
پنیرهالومی (برای هر نفر یک برش) | 6-4 برش |
آرد سوخاری | به میزان لازم |
آبلیمو | 2 قاشق سوپخوری |
پیاز متوسط رنده شده | 1 عدد |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
ادویه | 1 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه سبزی پلو و هالومی :
برنج را بشویید و همراه نمک خیس کنید. سبزی پلو را خیلی ریز خرد کنید و کنار بگذارید. سیر را هم کاملا ریز خرد و با سبزی مخلوط کنید. در قابلمهای مناسب آب جوش بیاورید و برنج را اضافه کنید. بعد از ۱۲-۱۰ دقیقه که برنج جوشید ،آن را آبکش کنید. حالا سبزی و رنده پوست پرتقال را به برنج آبکش شده اضافه و به آرامی مخلوط کنید.
کف قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را قراردهید. مخلوط برنج با سبزی و سیر را روی آن ریخته و غذا را دم کنید. در ظرفی پیاز رنده شده و آبلیمو را مخلوط کنید. برشهای هالومی را هم در این مخلوط قرار دهید و خوب با مواد آغشته کنید تا طعمدار شوند.
در ظرفی دیگر آرد سوخاری، زردچوبه، ادویه، فلفل و نمک را مخلوط کرده و برشهای هالومی طعمدارشده را در آن بغلتانید و سپس در روغن سرخ کنید. بعد از دم کشیدن پلو مقداری از آن را با زعفران مخلوط کرده و برای تزیین استفاده کنید. سبزی پلوی دم کشیده و آماده را در دیس کشیده با پلو زعفرانی تزیین کنید و همراه هالومیهای سرخ شده سرو کنید.
از کجا بخریم؟
پنیر هالومی را از فروشگاه های عرضه مواد گیاهی تهیه کنید.
منبع : jamejamonline.ir
منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/rejimi-ghaza/polowi1-vegetable-vegetarian1.html
[ad_2]
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.